Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε “φαινόμενο”. Έκανε το μεγάλο “μπαμ” κι έχει καταφέρει να κρατήσει σταθερή την επιτυχία της. Τα σχόλια που ακούγονται για τις δημιουργίες της είναι άκρως θετικά, ενώ τα fan clubs παγκοσμίως συνεχώς πληθαίνουν. Από την άλλη, όλο και περισσότεροι Djs θέλουν να κάνουν remixes στα τραγούδια της.

Ένα χρόνο μετά, το “Summertime Sadness” έρχεται ξανά στην επιφάνεια (όχι ότι είχε φύγει στην ουσία και ποτέ) και το παίρνει στα χέρια του ο Γάλλος Dj και μουσικός παραγωγός, Cedric Gervais. Απομακρύνοντας λίγο τον “καταθλιπτικόήχο και ρυθμό, ο Gervais βάζει όλη του την τέχνη και μετατρέπει το “Summertime Sadness” σε ένα dancefloor τραγούδι, έτοιμο να το χορέψεις το φετινό καλοκαίρι στα beach bars που θα παραβρεθείς. Το video clip που συνοδεύει το τραγούδι έχει σκηνές παρμένες από το επίσημο video clip του “Summertime Sadness”, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η προσθήκη μιας εκφραστικής γυναικείας φιγούρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην ξεχνάς και το remix που έχει κάνει για το “Young and Beautiful”, ενώ έχει καταπιαστεί ανά περιόδους με τους Florence & the Machine, την Katy Perry και αρκετούς άλλους.

Lana del Rey – Summertime Sadness (Cedric Gervais remix)

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης