Στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΔΡΟΜΟΣ 89,8» μίλησε ο Μηδενιστής για την συνεργασία του με την Τάμτα. Το νέο τους τραγούδι έχει τίτλο «Σ’ αγαπάω» και σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Όπως είπε ο ίδιος, μπορεί να είναι ένα συνηθισμένος συνδυασμός μια τραγουδίστριας και ενός ράπερ αλλά έγινε μια πολύ καλή συνεργασία. Είπε:

«Η συνεργασία μου με την Τάμτα ήταν υπέροχη, φανταστική. Ήταν μια εύκολη συνεργασία, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Το αγαπήσαμε και οι δυο το κομμάτι, από την πρώτη στιγμή ταιριάξαμε και μουσικά και σαν ομάδα. Για το μουσικό αποτέλεσμα του Δημήτρη Κοντόπουλου δεν είχα καμία αμφιβολία, πριν ακούσω καν το κομμάτι»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και συνεχίζει:

«Δεν είναι καμία πρωτότυπη ιδέα: ένας ράπερ και μια γυναίκα. Αλλά είναι πολύ προσεγμένη δουλειά, από μουσική, από στίχους, από acting – το συναίσθημα που θέλαμε να βγάλουμε, το πετύχαμε. Του βάζω 10!»

Ενώ, για τα νέα του σχέδια ο Μηδενιστής αποκάλυψε πως ετοιμάζει τον νέο του δίσκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ετοιμάζω έναν δίσκο, δικό μου, που θα κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα. Πριν από αυτό, όμως, θα κυκλοφορήσει ακόμα ένα digital single που δεν έχω επιλέξει το “featuring”, δηλαδή με ποιον θα συνεργαστώ».

 

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης