Σίγουρα ναι! Το λένε και οι The Script στο νέο τους single εν ονόματι “Millionaires” που αφορά το τέταρτο επερχόμενο single από το τελευταίο τους album, το “#3”, το οποίο όπως φαίνεται περιέχει πληθώρα επιτυχιών και είναι το ‘lucky 3’ του συγκροτήματος. Ποιος έχει ξεχάσει το “Hall Of Fame” σε συνεργασία με τον will.i.am? Ή ποιος δε ταυτίστηκε με το “Six Degrees Of Separation”, μια επιτυχημένη σκιαγράφηση των σταδίων ενός χωρισμού? Ακόμα και το “If You Could See Me Now” δε πέρασε απαρατήρητο όταν αναφέρεται σε μια τόσο μεγάλη απώλεια, αυτή της πατρικής φιγούρας.

Τώρα οι The Script θα κυκλοφορήσουν το “Millionaires” με βασικό μήνυμα το ότι όλα τα χρήματα αυτής της Γης αξίζουν αυτό που νιώθουν δύο ερωτευμένοι άνθρωποι, θέλοντας να μας περάσουν το μήνυμα ότι εκατομμυριούχοι δεν είναι αυτοί που διαθέτουν πληθώρα χρημάτων, αλλά αυτοί που διαθέτουν πληθώρα συναισθημάτων και μάλιστα τα μοιράζονται. Και να πεις ότι δεν είναι αυτό τελικά το νόημα?

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το “Millionaires” θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 3 Ιουνίου και εμείς με βάση το story που το περιτυλίγει ανυπομονούμε για το νέο του video clip!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης