Σε συνέντευξή της στον αέρα του Sfera 94.1 μιλάει για την περιοδεία της, τις συνεργασίες της, τον νέο επερχόμενο δίσκο, τις εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσει με τον Στέλιο Ρόκκο στο ‘Αθηνών Αρένα’ την χειμερινή σεζόν και πολλά ακόμη.

Όπως δηλώνει την περίοδο αυτή «Έχουμε ήδη κάνει το μεγαλύτερο μέρος των συναυλιών. Ήταν πάρα πολύ ωραία η περιοδεία φέτος και είχε ανταπόκριση από τον κόσμο. Ήταν ωραία και για τον κόσμο και για εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από φθινόπωρο επιστρέφει ανανεωμένη και όπως δηλώνει «Έρχεται το φθινόπωρο με έναν καινούριο δίσκο σε συνεργασία με τον Αντώνη Βαρδή, Μια συνεργασία πολύ ωραία. Πιστεύω πως θα λειτουργήσει πολύ θετικά και για μένα αλλά και για τον Στέλιο Ρόκκο, με τον οποίο θα είμαστε μαζί από τα μέσα του Οκτώβρη και μετά. Στην παρέα μας θα είναι ο Κώστας Μαρτάκης και η Θωμαή Απέργη».

Ακόμα μιλάει για την νέα δισκογραφική εταιρεία, με την οποία συνεργάζεται πλέον, αλλά και για την Sony, στην οποία βρισκόταν όλα τα χρόνια της μουσικής της καριέρας: «Είμαι στη Minos. Αφού έτσι όπως έχουν δρομολογηθεί τα πράγματα στη δισκογραφία, είναι πάρα πολύ δύσκολα και η Sony μετά από πάρα πολλά χρόνια που για μένα ήταν η οικογένειά μου, το σπίτι μου, γιατί εκεί ξεκίνησα και δεν είχα αλλάξει ποτέ εταιρεία, έκλεισε και ήταν πολύ λυπηρό. Αλλά η ζωή προχωράει και δεν σταματάει».

Στη συνέχεια, μιλάει για την συνεργασία της με τον Στέλιο Ρόκκο: «Είναι η πρώτη φορά που δουλεύω με τον Στέλιο και θέλω να ελπίζω και εύχομαι να είναι πολύ ωραία» ενώ ύστερα αναφέρεται στο σχόλια της Μαρινέλλας που είχε αναφερθεί παλαιότερα στο πρόσωπό της λέγοντας «Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα είναι η κλασική τραγουδίστρια που θα μείνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απάντηση της τραγουδίστριας στο σχόλιο αυτό την βρίσκει συγκινημένη, ενώ δηλώνει πως «Η πολύ δουλειά και η συνέπεια είναι που οδηγούν στη διάρκεια. Τουλάχιστον έτσι έχω μάθει εγώ και έτσι έχει αποδειχθεί μέσα από τη δική μου πορεία. Είναι πολύ σημαντικό να το λέει αυτό ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει και γράψει την ιστορία του και συνεχίζει να την γράφει με μεγάλα γράμματα. Αυτό με γεμίζει με περισσότερες ευθύνες και αγωνία να κάνω πάντοτε κάτι καλό και να ανταπεξέρχομαι στις δικές μου προσδοκίες και δευτερευόντως των ανθρώπων που με ακολουθούν τόσα χρόνια και να είμαι απόλυτη των όσων κάνω τόσο καιρό».

Όσο για το τραγούδι και την μουσική στη ζωή της, δηλώνει πως «Η ψυχή είναι πολύ σημαντικό σε αυτό που κάνουμε, αλλά το ταλέντο είναι πιο σημαντικό. Εγώ τουλάχιστον είμαι αυστηρή πάνω σε αυτό. Το σημαντικότερο είναι το ταλέντο, η συνέπεια και το μυαλό. Είναι στημένο παιχνίδι αν δεν δουλεύεις με μυαλό».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

&feature=c4-overview&list=UUbhrA8-F3OiRNtr0cNZQhMw

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης