Με συνεργασίες που ακούνε στα ονόματα των Emeli Sande, George The Poet, Tinie Tempah, Wiz Khalifa & Ella Eyre, Gabrielle, Sam Smith, Mic Righteous & Maiday, Wretch 32, Chasing Grace, Bastille, Ed Sheeran, Wiley, Tankia  και Professor Green έρχεται στο προσκήνιο το debut album του Naughty Boy με τίτλο “Hotel Cabana”. Η επίσημη κυκλοφορία του έχει δρομολογηθεί για τις 2 Σεπτεμβρίου του 2013, ενώ ήδη έχουμε πάρει μία πρώτη γεύση και μερικά δείγματα από τα singles που περιλαμβάνονται σε αυτόν.

Το “La la la”, το “Wonder” και το “Lifted” σε συνεργασία με τον Sam Smith και την ανυπέρβλητη Emeli Sande στα δύο τελευταία αντίστοιχα ήταν τα καλύτερα δείγματα που θα μπορούσε να μας παρουσιάσει ο Naughty Boy προκειμένου να προωθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το “Hotel Cabana”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα μικρό trailer με σκοπό και πάλι την προώθηση του album. Ένα μουσικό ταξίδι με συνεπιβάτες του Naughty Boy, μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής έρχεται να μας ταξιδέψει, ενώ ακούει στο όνομα “Hotel Cabana”,

Naughty Boy – Hotel Cabana

>
Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης