H είδηση ότι η Paris Hilton ετοιμάζει νέα δισκογραφική δουλειά αποκαλύφθηκε στο πάρτυ του Roger Friendman που έγινε στα πλαίσια του φεστιβάλ ταινιών των Καννών. Βέβαια, τίποτα δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα, μέχρι που ο Birdman, ιδρυτής της δισκογραφικής, το έγραψε σε ένα tweet στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στο οποίο καλωσόριζε την Hilton στην «οικογένεια» της Cash Money.

Την παραγωγή του album θα αναλάβει ο διάσημος DJ και μουσικός παραγωγός, Afrojack. Μέσα σε αυτό θα περιλαμβάνεται συνεργασία με τον Lil Wayne. Αυτό αποτελεί μια μικρή έκπληξη, αφού πριν μερικά χρόνια η Paris είχε δηλώσει πως η επόμενή της δουλειά θα έχει house ήχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου είχε πει πως λατρεύει την house μουσική και ότι πήγαινε σε raves για δεκαπέντε χρόνια. Έτσι, της έδωσα κάποια dance κομμάτια» δήλωσε ο Afrojack. Το πρώτο album της Paris Hilton, “Paris”, κυκλοφόρησε το 2006 από την Warner Bros. Το “Paris” είχε φτάσει στο #6 των αμερικανικών album charts και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 198.000 αντίτυπα στην Αμερική.

Το debut album της περιελάμβανε το hit single της, “Stars Are Blind” το οποίο είχε φτάσει στο Νο.18 του Hot 100 με τις ψηφιακές πωλήσεις να αγγίζουν τα 559.000 downloads. Δύο ακόμη τραγούδια από το “Paris” κατάφεραν να καταλάβουν θέση στα charts, το “Turn It Up” και το “Nothing In This World”.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης