Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή ‘Βράδυ’ με τον Πέτρο Κωστόπουλο μίλησε για τον γιο του , ο οποίος φαίνεται πως του έχει αλλάξει την ζωή.

Τον αγαπάει πάρα πολύ, και λέει πως τον θεωρεί το ομορφότερο παιδί του κόσμου, ενώ για την σύζυγό του λέει πως είναι η καλύτερη μαμά του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος δεν πάει πίσω αφού φαίνεται να γνωρίζει πολλά για την φροντίδα του παιδιού και μάλιστα φοβάται μην τον ματιάσουν. Δήλωσε ακόμα πως είναι μαγικό συναίσθημα ο ερχομός του γιου του και αυτός είναι ο σκοπός της ζωής, αφού και μόνο που τον κοιτάζει κλαίει από χαρά.

Όσον αφορά το καινούργιο του τραγούδι “Τόσο περίπου σ’ αγαπώ” το αφιερώνει στον γιο και την γυναίκα του, αλλά και όλα αυτά που αγαπάει στη ζωή του, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να γράψει και ένα τραγούδι για τον γιο του, για όλα τα συναισθήματα που του δημιουργεί.

Αναφέρθηκε στο δημοσίευμα που τον αποκαλούσε ‘Καζανόβα της Ρόδου’ και στις φωτογραφίες του γάμου του που είχαν δημοσιοποιηθεί και υποστήριξε πως την συγκεκριμένη ημέρα είχε νευριάσει πάρα πολύ αν και δεν κρύβει την σχέση του. «Ας γράφουν ό,τι θέλουν. Για τις φωτογραφίες που βγήκαν δεν το γνώριζα. Ήταν κλειστός γάμος, δεν είχαμε καλέσει φίλους και ξαφνικά το είδαμε στα εξώφυλλα. Δεν εχω πρόβλημα, δεν το κρύβω, αλλά εκείνη τη μέρα είχα νευριάσει πάρα πολύ», όσο για τον χαρακτηριστικό ‘Καζανόβας’ που του προσέδωσαν αναφέρεται σε αυτό ως «Αστείο», διότι δεν μπορεί να καταλάβει από πού προέρχεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μίλησε για την συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά και υποστήριξε πως «Ίσως να ήταν η καλύτερη συνεργασία που είχε ποτέ. Είχα και άλλες πολύ καλές συνεργασίες, όπως με τον Οικονομόπουλο που ήταν και φίλος μου, δεν είχαμε πρόβλημα καθόλου. Αλλά ο Σάκης είναι πολύ καλός, πολύ απλός άνθρωπος, δεν υπήρξε ούτε ένα δευτερόλεπτο που να συζητήσαμε για κάτι. Κύλησε πάρα πολύ ωραία όλο. Περάσαμε φανταστικά και θα ήθελα να το ξανακάνουμε στην Αθήνα».

Τώρα δηλώνει πως θα ξεκινήσει συναυλίες, σε όλη την Ελλάδα, ενώ ετοιμάζει και τον νέο του δίσκο.

Τέλος, ο Νίνο αποκαλύπτει πως το πρώτο τραγούδι που είχε γράψει ήταν στα 5 του χρόνια, για την μητέρα του.

Ακούστε το απόσπασμα της συνέντευξης που μιλάει για τον γιο του:

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης