Αλλά για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής που διοργανώνεται στη Μόσχα και στο οποίο θα συμμετάσχει για πρώτη φορά η Κύπρος μαζί με άλλες 15 χώρες.

Θεωρώντας τιμή του να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε διαγωνισμό, ο ηθοποιός είπε αμέσως το «ναι» στους δημιουργούς του τραγουδιού Μιχάλη Αντωνίου και Αντρέα Αναστασίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γέλασα, χάρηκα, φοβήθηκα και αμέσως μετά είπα ότι θα το κάνω. Σκέφτηκα πως αν δεν το έκανα θα το μετάνιωνα για μια ζωή. Στόχος μου, όσο μελό κι αν ακούγεται είναι να δείξουμε ότι η Κύπρος είναι ακόμη ζωντανή, ειδικά στη Ρωσία που είναι μια αγορά για την Κύπρο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Γρηγοριάδη.

Άλλωστε, ως λάτρης της Eurovision, χάρηκε ιδιαίτερα καθώς επί σκηνής θα τραγουδήσει το «Σαν άγγελος σ’ αγάπησα», το τραγούδι που εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision το 2011. Ωστόσο, δεν θα είναι ακριβώς όπως ακούστηκε στο Dusseldorf Arena το 2011, καθώς έχει διαφορετική ενορχήστρωση και νέα δομή.

«Δεν θα είναι τόσο επικό όσο ήταν στη Eurovision, θα είναι όμως πιο συναισθηματικό, πιο ανθρώπινο» μας εξήγησε ο ηθοποιός. Αυτό το συναίσθημα, χρειάζεται και μια θεατρικότητα, γι’ αυτό και οι δημιουργοί επέλεξαν για ερμηνευτή έναν ηθοποιό που τραγουδά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τραγούδι θα ξεκινήσει με έναν μονόλογο, ενώ ένα μέρος του θα… ερμηνευτεί και στην κυπριακή νοηματική γλώσσα, που είναι από τις πιο οικουμενικές.

Ακούστε το τραγούδι:

Πηγή: Elita.com.cy
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης