o βέλγος τραγουδοποιός Stromae δεν παραμένει στάσιμος στο ίδιο μοτίβο και μας παρουσιάζει μια νέα πιο εξελιγμένη του version! Αυστηρά σε γαλλική γλώσσα όπως πάντα μας παρουσίασε πριν από λίγο καιρό ένα δείγμα από την νέα και πολύ-αναμενόμενη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Papaoutai”! Στο ενδιάμεσο βέβαια μας χάρισε άλλα δύο τραγούδια μέσω των σχεδόν ερασιτεχνικών του videos, που του αρέσει να διαρρέει προς τέρψιν των fans του (το ένα για το “Humain A l’Eau” και το άλλο για το εκπληκτικό “Formidable”) ενώ τώρα επιστρέφει με ένα official video clip που μας παρουσιάζει και επίσημα το “Papaoutai”!

O κατά κόσμον τραγουδοποιός Paul van Haver μετατρέπεται σε κούκλα για τις ανάγκες του νέο του video clip και ως αψεγάδιαστο ανθρωποειδές αλλά και με την βοήθεια ενός μικρού αγοριού που αντιστέκεται σθεναρά στις ρομποτικές επιταγές του μοντέρνου τρόπου διαβίωσης, προσπαθεί να μας αφυπνίσει από αυτόν τον λήθαργο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που εκφράζει πάντα μέσω της μουσικής του ο Stromae ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο comeback (τίτλος και ημερομηνία κυκλοφορίας του album παραμένουν ακόμα άγνωστα) μετά από το επιτυχημένο ντεμπούτο του “Cheese” του 2010 και αν κρίνουμε από τα πρώτα δείγματα του το αποτέλεσμα θα τον δικαιώσει για άλλη μια φορά!

Stromae – Papaoutai

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης