Και δικαίως γιατί μετά από το “The Voice” αλλά και την κυκλοφορία του νέου της album με τίτλο “Lotus” η Christina Aguilera «έριξε μαύρη πέτρα πίσω της» αφήνοντας και το promo της και τις δημόσιες εμφανίσεις και όλα! Μόνο η επιτυχημένη συνεργασία της με τον Pitbull στο “Feel this moment” την διατηρεί ακόμα στην επικαιρότητα μέχρι που ήρθε ένα νέο tweet από την δισκογραφική της εταιρεία, την RCA Records, να ταράξει και πάλι τα «νερά»!

Το tweet ανακοίνωνε επίσημα το επόμενο single της τραγουδίστριας από το προαναφερθέν album, που δεν είναι άλλο από το up-tempo, “Red Hot Kinda Love” αλλά μερικά λεπτά αργότερα το tweet αυτό εξαφανίστηκε προκαλώντας ένα σωρό ερωτηματικά στους fans της Christina! Για το αν τελικά θα είναι αυτό το επόμενο επίσημο single της δεν το γνωρίζουμε ακόμα όμως το γεγονός πως το tweet συνοδευόταν από το artwork του maxi-single ενισχύει αυτές τις υπόνοιες! Και γιατί όχι δηλαδή; Το τραγούδι είναι και ανεβαστικό και αρκετά διαφορετικό από τα υπόλοιπα στο ίδιο tracklist!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

aguilera-red-hot-kinda-love-rca-tweet

Βέβαια η εταιρεία της έχει ακυρώσει μέχρι τώρα την επίσημη κυκλοφορία δύο ακόμα singles (“Make the World Move“ και “Let There Be Love“) που αν τελικά κυκλοφορήσει θα το κάνει το τρίτο κατά σειρά μετά από τα “Your body” και “Just a fool”! Την μουσική στο “Red Hot Kinda Love” υπογράφουν η ίδια η Aguilera μαζί με τους Lucas Secon και Olivia Waith!

Christina Aguilera – Red Hot Kinda Love

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης