Η Lana del Rey, το είδωλο που ξεπήδησε ξαφνικά στην μουσική βιομηχανία κι έγινε αγαπητή –και κάτι παραπάνω- από την πλειοψηφία του κόσμου έρχεται στην χώρα μας, όπως πολύ καλά θα γνωρίζετε ήδη. Στις 8 Ιουλίου, το Terra Vibe Park, το οποίο αξίζει να σημειώσουμε πως φέτος, εν έτει 2013, κλείνει τα 10 χρόνια λειτουργίας του, θα κατακλυστεί από τους φανατικούς θαυμαστές της Lana del Rey και όλοι μαζί θα τραγουδήσουν “Video Games” (το τραγούδι με το οποίο την γνωρίσαμε άλλωστε), “Summertime Sadness”, “Dark Paradise” και πολλά ακόμα.

Επί του θέματος τώρα, τα πρώτα φθηνά εισιτήρια, δηλαδή τα πρώτα ημερήσια εισιτήρια γενικής εισόδου για τις 8 Ιουλίου που κόστιζαν 28 ευρώ, εξαντλήθηκαν. Αυτά που πλέον μπορείτε να προμηθεύεστε είναι αυτά των 33 ευρώ. Οι άνεργοι θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους στα 22 ευρώ (πάλι καλά που τους σκέφτηκαν), ενώ 2000 εισιτήρια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την σκηνή, κατά κόσμον PITCH A, ανέρχονται στα 50 ευρώ, όπως και τα εισιτήρια διακεκριμένης θέσης και ορατότητας (?) (VIP A, VIP B).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ακόμα αξιοσημείωτο γεγονός στο φετινό Rockwave Festival είναι η πολύ-αναμενόμενη ελληνική βραδιά, όπου μεγάλα ονόματα της rock κι εναλλακτικής rock μουσικής θα βρεθούν για πρώτη φορά όλοι μαζί επί σκηνής. Μιλάμε για τις 7 Ιουλίου, όπου στο Terra Stage θα ανέβουν ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Γιάννης Αγγελάκας και η Ειρήνη Σκυλακάκη, ενώ το Vibe Stage θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τους Θανάση Παπακωνσταντίνου, Λεωνίδα Μπαλάφα και Υπόγεια Ρεύματα.
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης