Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Μαΐου όλοι οι δρόμοι της Λάρνακας οδηγούσαν στην πλατεία των Φοινικούδων όπου πλάι απ’ το κύμα θα σύνεβαινε κάτι μαγικό. Με το κάλεσμα των διοργανωτών δηλαδή του Δήμου Λάρνακας και των Δήμων της επαρχίας Λάρνακας, Αραδίππου, Λευκάρων, Αθηαίνου, Λειβαδιών και Δρομολαξιάς–Μενεού, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κιτίου, πραγματοποιήθηκε μια άρτια οργανωμένη συναυλία που φιλοξένησε πολλά και αγαπημένα πρόσωπα της μουσικής σκηνής όπως τον Διονύση Σαββόπουλο, την Άννα Βίσση, το Χρήστο Θηβαίο, το Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον Αντώνη Ρέμο και άλλους πολλούς. Όλοι βρέθηκαν εκεί για να δώσουν μέσα από την μουσική μηνύματα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας στις δύσκολες καταστάσεις που περνάει το νησί.

sinavlia larnaka

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσέλευση και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν περισσότερη από την αναμενόμενη και φυσικά ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι με την προσφορά του απλού λαού. Έσπασαν κάθε άλλο ρεκόρ δωρεών σε τρόφιμα αφού κατάφεραν να μαζέψουν 135 τόνους τρόφιμα! Τόσο πολύς κόσμος ευαισθητοποιήθηκε από αυτήν την κίνηση του Δήμου, που οι προσφορές τους ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο! Έδειξαν για ακόμη μια φορά ότι η ανθρωπιά ακόμη και στις δύσκολες μέρες δεν χάνεται, αλλά αντιθέτως δυναμώνει.

sinavlia larnaka2

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αν και το αρχικό πρόγραμμα τον ήθελε να εμφανίζεται στο τέλος του προγράμματος, εμφανίστηκε νωρίτερα. Επαγγελματικοί λόγοι τον ανάγκασαν να εμφανιστεί και μετά να αποχωρήσει. Με την εμφάνιση του άρχισε σιγά- σιγά να μαζεύεται ο κόσμος…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πλάι- πλάι» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στη συναυλία!

Η συναυλία τελείωσε στη μία το βράδυ όπου τραγούδησαν όλοι οι καλλιτέχνες μαζί κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη συναυλία προσφοράς και αγάπης «Μαζί για την Λάρνακα και το συνάνθρωπο».

sinavliaa

Ο Θάνος Κωτσιόπουλος και το tralala.gr βρέθηκε στην συναυλία αλλά και στα παρασκήνια όπου μας μετέφερε όλα όσα έγιναν! Εξασφάλισε για όλους εμάς τις δηλώσεις των καλλιτεχνών για τη βραδιά και την παρουσία τους στην συναυλία.

Για ακόμη και φορά νίκησε η αγάπη και η προσφορά!

sinavlia 6

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης