Πριν λίγο καιρό ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι της Lana Del Rey είδε το φως της δημοσιότητας και οι στίχοι, που τους έγραψε η ίδια, κέντρισαν το ενδιαφέρον. Σε κάποιο σημείο του τραγουδιού η Lana λέει “Stefani, you suck, I know you’re selling 20 million / Wish they could have seen you when we booed you off in Williamsburg / You’re hurt, I know my words don’t hurt, yeah”. Stefani Joanne Angelina Germanotta είναι το πραγματικό όνομα της Lady Gaga. Αλλά ίσως η Lana αναφερόταν σε κάποια άλλη Stefani.

Όμως το τραγούδι συνεχίζει “What happened to Brooklyn, what happened to our scene, baby? / Have we all gone Gaga crazy? / Remember when the streets used to be dangerous and we were born bad / And we were born bad?”. Το τραγούδι αυτό γράφτηκε πριν τέσσερα χρόνια. Όπως ακούγεται πριν τέσσερα χρόνια η δισκογραφική της Gaga απέρριψε την Lana Del Rey για αυτήν. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι ο ατζέντης της Lana την άφησε για την Gaga. Για αυτό το λόγο η Lana έγραψε ένα τέτοιο τραγούδι που επιτίθεται στην Lady Gaga.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλλον την αλήθεια δεν θα τη μάθουμε ποτέ, αφού το τραγούδι δεν ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αλλά διέρρευσε. Ίσως η Lana δεν είναι πλέον “θυμωμένη” με την Gaga, ίσως και να μην ήταν ποτέ.

Ακούστε το τραγούδι:

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης