Όταν το ανερχόμενο hip-hop duo βρέθηκε στα studio του BBC Radio 1 για το “Live Lounge”, θέλησαν να κάνουν μια διαφορετική διασκευή με την οποία απέδειξαν όλο τους το ταλέντο. Όχι μόνο δεν επιχείρησαν να καταπιαστούν με κάποιο τραγούδι που θα ήταν κοντά στα δικό τους ύφος αλλά τόλμησαν να πάρουν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μέσα από το τελευταίο album της Lana Del Rey, “Born to die” και να την διασκευάσουν σε ρυθμούς reggae, εμπλουτισμένη με αρκετά jazz στοιχεία!

To “Summertime Sadness” ηχογραφήθηκε, βιντεοσκοπήθηκε και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού αφήνοντας κοινό και παρουσιαστές ευχάριστα έκπληκτους! Μετά από αυτό είναι σχεδόν βέβαιο πως η διασκευή τους θα συμπεριληφθεί και σε κάποιο από τα επερχόμενα tracklists των περιβόητων συλλογών του “BBC Radio 1 Live Lounge” που αποτελούνται πάντα από υπέροχες και παράξενες διασκευές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το duo παραχώρησε αργότερα και μια μικρή συνέντευξη όπου μίλησαν για το ολοκαίνουριο, δεύτερο album τους με τίτλο “Roaring 20’s” που μετρά μόνο λίγες μέρες κυκλοφορίας!

Rizzle Kicks – Summertime Sadness (Lana Del Rey cover)

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης