Πιο συγκεκριμένα, εν μέσω της “50 & Counting” περιοδεία τους τα μέλη της μπάντας βρέθηκαν σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βοστόνης “WZLX” και μίλησαν για τις live εμφανίσεις τους, για τις οποίες ο κιθαρίστας του group, Ronnie Wood, δήλωσε: “Παίζουμε καλύτερα από ποτέ. Τα shows μας είναι τα καλύτερα που έχουμε κάνει. Αυτά τα shows έχουν αποδειχθεί ότι είναι σαν κλωτσιά @#$#@$ για εμάς. Όχι μόνο μπορούμε να το κάνουμε, αλλά είναι καλύτερα από ποτέ.”. Ακόμα μίλησε για τους καλλιτέχνες που ανεβάζουν μαζί τους επί σκηνής σε πολλούς από τους σταθμούς τους, αλλά και για το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσουν νέο υλικό.

Όσον αφορά το τελευταίο, ο Wood υποστήριξε ότι: “Παίρνει πολύ χρόνο και θέλει πολύ προσπάθεια να το θέσεις ξανά όλο αυτό σε λειτουργία. Απλά πρέπει να βρούμε κενά για να ηχογραφήσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως το να δούμε νέο δίσκο, όχι μόνο θα αποτελέσει έκπληξη για όλους μας, αλλά θα είναι και πολύ ενδιαφέρον μιας κι έχουμε να ακούσουμε κάτι νέο από τους The Rolling Stones από το 2005, όπου κυκλοφόρησαν το album τους “A bigger Bang”.

Εν αναμονή, λοιπόν, για τα νεότερα!

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης