Όλα αυτά θα τα βρείτε στο «1ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών» που πραγματοποιείται τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Χορού (CID-UNESCO), με φόντο τον καταπράσινο και δροσερό λόφο του Φιλοπάππου. Περισσότεροι από 100 χορευτές από όλον τον κόσμο συμμετέχουν και χορεύουν Βollywood, Ινδικούς χορούς, χορούς της Μέσης Ανατολής, Flamenco, Tribal Fusion, ακόμα και Κρητικούς και Ποντιακούς χορούς καθώς και αρκετούς άλλους.

Αδιαφιλονίκητα, ο πόλος έλξης είναι το μοναδικό μιούζικαλ “Bollywood – Just Dance” που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Ινδό παγκοσμίου φήμης star Sunny Singh και την ομάδα του, την Κυριακή 30 Ιουνίου! Μέσα από χορογραφίες που διεγείρουν και σαγηνεύουν, θα γνωρίσετε όλους τους τυπικούς ρόλους της ινδικής κινηματογραφικής βιομηχανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά την εκπαιδευτική πλευρά του φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν 11 σεμινάρια: κλασικού ινδικού χορού (Bharata Natyam, Kathak), Bollywood (παραδοσιακό και μοντέρνο), χορών από το Ρατζαστάν της βορειοδυτικής Ινδίας (Khalbelia), χορών της Μέσης Ανατολής, tribal fusion και Κρητικών χορών, από γνωστούς επαγγελματίες του χώρου.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Artistic Studio Oriental Expression σε συνεργασία με την Ελληνο-Ινδική Εταιρία Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΛ.ΙΝ.Ε.Π.Α.), υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού (CID-UNESCO). Η είσοδος είναι 10 ευρώ για τη μία μέρα ή εναλλακτικά 15 ευρώ για το διήμερο. Προπώληση εισιτηρίων στο www.bollywoodfestival.gr Εισιτήρια θα διατίθενται επίσης και στην είσοδο του θεάτρου.

Δείτε το Promo Video του Φεστιβάλ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης