Το νέο τραγούδι του πιο δημοφιλούς boy-band του πλανήτη είναι εδώ! Ως γνωστόν το “Best song ever” έχει δρομολογηθεί να κυκλοφορήσει στις 22 Ιουλίου αλλά το «θαύμα της τεχνολογίας» (αλλά και της δισκογραφικής τους εταιρείας) μας φέρνει το τραγούδι πρόωρα καθώς διέρρευσε ήδη και είναι έτοιμο για ακρόαση!

Το “Best song ever” μάλλον φαίνεται να έχει κυριολεκτικό τίτλο για τη μέχρι τώρα best-off συλλογή του group καθώς δίνει την εντύπωση πως είναι πράγματι ένα από τα πιο ώριμα τραγούδια τους τόσο σε σύνθεση όσο και σε στίχο (όσο αυτό μπορεί να είναι εφικτό)!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βρετανικό group παρόλο που βρίσκεται σε περιοδεία για το “Take me home Tour” κατάφερε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα για την πρώτη του ταινία με τίτλο “This is us” (που θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου) αλλά και ένα νέο βιογραφικό βιβλίο! Ανάμεσα σε όλα αυτά, τα αεικίνητα μέλη των One Direction κατάφεραν να ηχογραφήσουν και τα τραγούδια για το νέο τους album πολλά από τα οποία θα ακούγονται και μέσα στην αναμενόμενη ταινία τους όπως το προαναφερθέν καινούριο τους hit!

One Direction – Best song ever

Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης