Η είδηση ότι οι U2 βρίσκονται ήδη στην διαδικασία της δημιουργίας του νέου τους album έκανε το γύρω του κόσμου προς μεγάλη έκπληξη όλων των fans τους! Τόσο ο Bono όσο και ο The Edge τροφοδοτούν εδώ και καιρό το κοινό τους με φωτογραφικό υλικό από τις στιγμές της δημιουργίας του, μέσω των σελίδων της μπάντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διατηρώντας όμως κάθε άλλη λεπτομέρεια ως εφτασφράγιστο μυστικό!

Η λαϊκή ρήση όμως λέει «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον» και για να ακριβολογούμε, από το ήλιο της Νέας Υόρκης όπου η παρέα των U2 ηχογραφεί το νέο της υλικό στα Electric Lady Studios! Εκεί ο Bono εθεάθη να διαβαίνει το κατώφλι των εν λόγω studios μαζί με τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin και οι εικασίες για ενδεχόμενη συνεργασία άρχισαν να διαδίδονται με ταχύτητα φωτός! Φανταστείτε τι ακολούθησε όταν μετά από μερικές ώρες στο account των U2 στο twitter αναρτήθηκε μια φωτογραφία με τον Bono, τον The Edge και τον Martin που τραβήχτηκε κατά την διάρκεια αυτής συνάντησης! Ιδού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

bono-the-edge-chris-martin

Τα δύο groups είναι αναμφισβήτητα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα του πλανήτη και έτσι ένα από κοινού ντουέτο τους να αποτελεί μια από τις πιο πολύ-συζητημένες συνεργασίες όλων των εποχών! Για όσους όμως δεν έτυχε να το γνωρίζουν η φιλιά των μελών και των δύο groups κρατάει εδώ και χρόνια και μάλιστα έχουν ήδη συνεργαστεί μια φορά στο παρελθόν διασκευάζοντας την μεγάλη επιτυχία του Marvin Gaye, “What’s going on” που διέρρευσε στο διαδίκτυο πριν από περίπου δυο χρόνια ως ακυκλοφόρητο υλικό!

Αναμονή λοιπόν μέχρι την ημέρα κυκλοφορίας του νεου album των U2 με πιθανό τίτλο “10 reasons to exist”, που αναμένεται μέσα στο 2013, και πρόκειται να είναι μια πολύ… “beautiful day”!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Πηγή: tralala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης