Όπως όλα δείχνουν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να σταματήσουμε να μιλάμε για το soundtrack πολλών αστέρων της κινηματογραφικής διασκευής της ιστορικής νουβέλας του Francis S. Fitzgerald. Με μια σειρά από videos ο σκηνοθέτης μιλάει για κάθε μια από τις συνεργασίες του για την επίτευξη του soundtrack, και τώρα σειρά έχει η Lana Del Rey. «Με ευλόγησαν με αυτό το αθώο, αν θέλετε, αλλά ελαφρώς σκοτεινό τραγούδι που εμπνεύστηκαν ο Rick Nowels με τη Lana Del Rey» δηλώνει ο Baz Luhrmann και σχολιάζει ότι τοποθετείται σε σκηνές που κυριαρχεί το όλο feeling της μεγάλης αγάπης, όπως όταν ο κ. Gatsby και η Daisy συναντιούνται μετά από πέντε χρόνια, και κατά τη διάρκεια της ξενάγησης της Daisy στο κάστρο του «απίθανου» Gatsby.

Επίσης αποκάλυψε πως παρά την απόσταση, αφού ο ίδιος βρισκόταν στο Sydney για το τελικό mixing της ταινίας και η Lana στο Los Angeles δουλεύοντας το τραγούδι, η συνεργασία τους ήταν καταπληκτική και πραγματοποιήθηκε σχεδόν αποκλειστικά από το Skype όσον αφορά τις αλλαγές που έπρεπε να γίνουν στη συνέχεια! Η Lana απόλυτα συγκεντρωμένη και υπάκουη, ικανοποίησε πλήρως τον Luhrmann και ο ίδιος δε σταματά να το τονίζει στο video που μπορείτε να δείτε παρακάτω!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υ.Γ. Εσείς το θεωρείτε τραγούδι «απελπισίας» ή αιώνιου ρομαντισμού ρομαντισμού που όλοι κατά βάθος επιζητούν αλλά μέχρι να το καταφέρουν το βρίσκουν ‘γλυκανάλατο’? (Πείτε το δεύτερο!)

 
Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης