Γιώργος Αρκουλής

Κατά τη γνώμη μου, όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακό στάδιο του Αμαρουσίου εις βάρος του χειμαζόμενου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, ήταν εντελώς αναμενόμενα. Και είναι κρίμα για όλους τους υπευθύνους, αφού άπαντες γνώριζαν ότι το αντικείμενο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αχαρτογράφητο και οι κίνδυνοι καραδοκούν ακόμη και χωρίς να υπάρξει αιτία. Είναι βέβαιο ότι οι ιδιωτικοί αλλά και οι κρατικοί αστυνομικοί δεν μπορούν να προλάβουν τις εικόνες μίσους. Οι δεύτεροι μπορούν να αναχαιτίσουν ρίχνοντας χημικά, όταν όμως η ζημιά έχει ήδη προχωρήσει, όπως χθες. Αυτές, εν προκειμένω, οι εικόνες που εμφανίστηκαν με τα «ντου» οπαδών στον αντίπαλο «πάγκο», με τα δακρυγόνα, με το διεθνές ρεζιλίκι κύριε Βασιλειάδη μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι μένει; Να δούμε αν θα ενεργοποιηθεί ο νέος νόμος που ψηφίστηκε πριν από δύο μήνες, βρίσκεται σε ισχύ, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα στείλει κάθε κατεργάρη στο σπίτι του, καθότι… εκλογές πλησιάζουν!

Με το χθεσινό ντέρμπι των «αιωνίων», το συμπέρασμα είναι «αιωνία η μνήμη του ποδοσφαίρου» στην Ελλάδα. Όσο για κάποιους από τους καθ’ ύλην αρμοδίους για την καταπολέμηση της βίας, οφείλουν σήμερα κιόλας να παραδώσουν τα διαπιστευτήριά τους και ν’ αποφύγουν την εμφάνισή τους σε τηλεοπτικά πάνελ προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Έτσι κι αλλιώς, το να τα παρατήσουν, θα πρόκειται για έξυπνη κίνηση, αφού η νέα βερσιόν βίας καραδοκεί, όχι απαραίτητα σε ποδοσφαιρικό ναό…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης