Γιώργος Αρκουλής

Ο χρήσιμος -σε γενικές γραμμές- προπονητής Γιώργος Δώνης έκανε χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ δύο λάθη, τα οποία κόστισαν στην ομάδα του Παναθηναϊκού τη νίκη και τους τρεις βαθμούς (μετά την ήττα στη Λαμία για το Κύπελλο).
Ο συμπαθής για την ηρεμία του, την εργατικότητά του και το θάρρος του προπονητής, δυστυχώς δεν κατάφερε να βοηθήσει τους νεαρούς παίκτες του, όταν χρειάστηκε να το κάνει. Και να το εξηγήσω κάπως αναλυτικά. Αν υπάρχει ένας μαχητής με ΠΟΛΥ ταλέντο είναι ο νεαρός Μπουζούκης, με σαφέστατα δείγματα όποτε αγωνίστηκε. Φαίνεται πως σε αυτόν τον παίκτη ο προπονητής δεν μπορεί να βρει μόνιμη θέση. Πότε τον βλέπουμε «κρυφό» σέντερ φορ, άλλοτε αριστερό χαφ, χθες κάλυψε τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, με εντολή – προφανώς- να τρέχει ολόκληρη την πλευρά του.
Τα κατάφερε, ισοφαρίζοντας, ενώ γενικά στα καθήκοντά του ήταν από τους καλύτερους. Κι όμως, όταν σημειώθηκε το δεύτερο γκολ, ο Δώνης τον Μπουζούκη έβγαλε από το ματς. Προσωπικά, ακόμη δεν κατάλαβα γιατί το έκανε. Αφήνοντας παράλληλα στο ματς τον χειρότερο του γηπέδου Ιταλό κυνηγό Μακέντα. Το δεύτερο λάθος ήταν η χαλάρωση των παικτών του στις καθυστερήσεις, για την οποία δεν έκανε το παραμικρό, ώστε να αποβάλει το άγχος των παικτών του. Ετσι, ένα φαιδρό πέναλτι έδωσε την ευκαιρία στην Ξάνθη να πάρει ανέλπιστα τον βαθμό. Τίποτ’ άλλο.

Υ.Γ.: Πάλι καλά -για τον Δώνη- που ο γίγαντας ο Αλέφαντος, 80χρονος πλέον, δεν έχει «βήμα» για καυτή κριτική!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης