Γιώργος Αρκουλής

Νέα τιμητική εκδήλωση για τον σπουδαίο μας θεατρικό συγγραφέα και στιχουργό Γιώργο Σκούρτη ετοίμασε η «Ανοιχτή Τέχνη» (του ακαταμάχητου Αλέξανδρου Ασωνίτη) σε συνεργασία με το «Θέατρο Τέχνης» και θα πραγματοποιηθεί –προσέξτε- στο θρυλικό υπόγειο του ΘΤ αύριο Κυριακή βράδυ στις 11, «την ώρα που ο μπαρμπα-Τζορτζ ξεκίναγε την βραδινή του έξοδο»!  Θα βρεθούν και θα μιλήσουν για τον Σκούρτη ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Κώστας Καζάκος, η Ρούλα Καρακατσάνη, ο Περικλής Κοροβέσης, ο Δημήτρης Παπαχρήστου, ο Γιώργος Κοτανίδης, ο Αλέξανδρος Ασωνίτης κ.ά. Χαιρετισμό στέλνουν ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Λάκης Χαλκιάς (συνεργάστηκαν με τον συγγραφέα στους θρυλικούς «μετανάστες») και ο εκδότης Θανάσης Καστανιώτης. Θα προβληθούν στιγμιότυπα από συνεντεύξεις  και έργα του Σκούρτη. Κοντά σε αυτή την σπουδαία παρέα και ο Μπάμπης Τσέρτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση έχει βαθύ συμβολισμό, μια και ο Γιώργος Σκούρτης ξεκίνησε την καριέρα του στο Θέατρο Τέχνης  με το έργο «Νταντάδες», που επέλεξε ο Κάρολος Κουν και σκηνοθέτησε ο Γιώργος Λαζάνης.

Παρά την κάποια δυσκολία της ώρας, είμαι βέβαιος ότι η εκδήλωση θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία, ενώ ο μικρός χώρος του ιστορικού θεάτρου ίσως αποδειχτεί μικρός. Πολύ μικρός για το μέγεθος του τιμωμένου αλλά και εκείνων που ετοιμάζονται να τον τιμήσουν. Οσοι πιστοί…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης