Οχι προπολεμικά, αλλά στο πρόσφατο παρελθόν, πριν  μας ρημάξουν τις τσέπες  τρόϊκες, Κατρούγκαλοι και τα άλλα καλόπαιδα των κυβερνήσεων της τελευταίας δεκαετίας, οι απόμαχοι της εργασίας, μπορούσαν (χάρη στο πενιχρό επίδομα καλοκαιριού, το ΕΚΑΣ κλπ.) να περάσουν λίγες εβδομάδες διακοπές. Κυρίως για τις απαραίτητες  ανάσες και ανασύνταξη δυνάμεων σε τίποτα ιαματικά νερά…Αυτά σήμερα αποτελούν παρελθόν, αλλά μη το φωνάξετε και το ακούσει ο εντιμότατος κύριος Στουρνάρας (με τον Ευκλείδη…) διότι θα θυμώσει!

Όπως και να’ χει, μπορεί να μην είναι εβδομάδες πλέον η εξόρμηση, αλλά λίγες ημέρες είναι απαραίτητη η φυγή από το καμίνι της πρωτεύουσας, που έτσι κι’ αλλιώς μοιάζει από χθες «έρημη πόλη». Εριξα ήδη στο μικρό βαλιτσάκι τα απαραίτητα, ξόρκισα καρνέ, μολύβια και υπολογιστή, και με μοναδικό εφόδιο το «Δικαίωμα στην τεμπελιά» του Λαφάρζ (που διαβάζω ανυπερθέτως κάθε καλοκαίρι) και κάποια άρθρα που έχω κόψει από εφημερίδες και περιοδικά για τις διακοπές μου και να’ μαι  έτοιμος οικογενειακώς, για την κλασική αποτοξίνωση συναισθημάτων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Οτι η στήλη κατεβάζει ρολά για λίγες μέρες. Το πότε θα ξαναλειτουργήσει, θα το αντιληφθείτε με το καθημερινό σας «ψαχτήρι» στο Zougla.gr. Ισως το μοναδικό πόρταλ που διαθέτει για το κοινό του ΜΟΝΟ αλήθειες και –θέλω να πιστεύω- σωστή κριτική (και δεν συνεχίζω διότι ούτε παπάς είμαι ούτε γένια να θέλω να ευλογήσω!)

Μπορεί να μη γνωρίζω γαλλικά, αλλά ένα ‘ο ρεβουάρ’ το διαθέτω…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης