Γιώργος Αρκουλής

Επ, νάτη μια χαραμάδα ικανοποίησης από την σπουδαία επίδοση ενός Έλληνα αθλητή στίβου, χθες στο κλειστό στάδιο Βελιγραδίου. Η πρωτιά του άλτη του μήκους Μίλτου Τεντόγλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, μας έκανε για λίγη ώρα να ξεχάσουμε την αβάσταχτη λύπη για την ακρίβεια στα βασικά είδη, την δήθεν οικονομική ανακούφιση «στα νοικοκυριά» που ετοιμάζει η κυβέρνηση με κάποια ψίγουλα ελεημοσύνης για την βενζίνη και τα τιμολόγια του ρεύματος, τις θλιβερές εικόνες του πολέμου, τέλος, που μας φέρνει καθημερινά στα σπίτια μας η τηλεόραση από τις κατεστραμμένες πόλεις της Ουκρανίας και βέβαια τα εγκλήματα πολέμου κατά των αμάχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τεντόγλου, έκλεισε χθες τα 24 χρόνια του και όπως δείχνουν τα πράγματα -υγεία να έχει το παλικάρι μας- το άστρο του θα λάμψει για πολύ καιρό – το μέλλον σε παγκόσμιο επίπεδο με ρεκόρ του ανήκει. Μην ξεχνάμε εκτός από το χθεσινό χρυσό μετάλλιο, ήταν ο Ολυμπιονίκης -με εξαιρετική πρωτιά- και στην περυσινή Ολυμπιάδα.

Συγχαρητήρια. Με την ευκαιρία, ας δεχτούμε απλά ως υπερβολικές κάποιες πινελιές του απεσταλμένου της ΕΡΤ, ο οποίος έστειλε το ζωντανό ρεπορτάζ από το κλειστόστάδιο. Γιατί, εδώ που τα λέμε, το να ρωτάς έναν 24χρονο «Τι συμβουλές  δίνει -για επιτυχία- στους νέους;» είναι κάπως σουρεαλιστικό.

Ετών εικοσιτεσσάρων είναι ο ήρωας από τα Γρεβενά και όχι τριαντατεσσάρων, συνάδελφε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης