Γιώργος Αρκουλής

Έχουμε και λέμε: αφού στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις τους -όχι προπολεμικά, αλλά μέσα στο 2021- ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε καθαρά ισάριθμες φορές από τον ΠΑΣ Γιάννενα, πως και γιατί οι…προφήτες που δίνουν τα προγνωστικά στο κουπόνι του ΟΠΑΠ πρόσφεραν ως  φαβορί τους «πράσινους» και όχι την δυναμική ομάδα της Ηπείρου; Μια ομάδα, μάλιστα, που έκανε στην πρεμιέρα εντυπωσιακό ξεκίνημα με νίκη στην Τούμπα, στέλνοντας σχετικό μήνυμα προς τους ναυτιλόμενους…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να θυμίσω τα αποτελέσματα:

18.02.21 : ΠΑΣ-ΠΑΟ 2-1

03.03.21 : ΠΑΟ-ΠΑΣ 1-2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

06.03.21 : ΠΑΣ-ΠΑΟ 1-0

Και χθες βράδυ στους «Ζωσιμάδες», με καλοκαιρινό καιρό και ένα φεγγάρι μια ημέρα πριν την Πανσέληνο,  ο ΠΑΣ με γκολ από το πέμπτο λεπτό (!) επιβλήθηκε 1-0, αφού επί μιάμιση ώρα (βάζω και τις καθυστερήσεις) οι παίκτες του Αλαφούζου δεν κατάφεραν όχι να ισοφαρίσουν, αλλά να γίνουν έστω για λίγο απειλητικοί. Εννοείται ότι στα στοιχήματα η εκλεκτή πελατεία παραπλανήθηκε, αλλά ας πρόσεχε. Χωρίς ευθύνες ο νέος προπονητής Γιοβάνοβιτς, ο οποίος προφανώς ψάχνεται. Αλλιώς δεν μπορεί κάποιος νοήμων οπαδός του «τριφυλλιού» να εξηγήσει το ότι ο Σέρβος αγνοεί αρκετούς Ελληνες ταλαντούχους νεαρούς (Αλεξανδρόπουλος, Πούγγουρας κλπ.) και ασχολείται με πλήθος παικτών τους οποίους μόλις ξεμπάρκαραν στην Λεωφόρο οι διάφοροι μανατζαρέοι και πού υποδέχτηκε ο αθλητικός Τύπος θριαμβευτικά,  με πολυσέλιδα ρεπορτάζ!

Αναρωτιέμαι, τι χειρότερο θα περίμενε τον Παναθηναϊκό χθες στα Γιάννενα, αν ο επιλογέας της σύνθεσης έριχνε στο ματς τον ταλαντούχο Μπουζούκη, δηλαδή τον νεαρό που με το αριστερό του πόδι και το ομαδικό του πνεύμα έχει (απο)δείξει κατ’ επανάληψη ότι αξίζει να κάνει καριέρα στην ομάδα του ‘ΑγγελουΜεσσάρη, του Γιάννη Παπαντωνίου και του  Κώστα Ελευθεράκη.

Αυτά τα ολίγα.

Η συνέχεια για πιο ασφαλείς κρίσεις για τον νέο Παναθηναϊκό, μετά τον επόμενο αγώνα στη Χαριλάου, κόντρα στον ‘Αρη.

Έναν ‘Αρη, που εκτός από τις ισάριθμες ήττες στα δύο πρώτα ματς, μόνο φιλικό σωματείο -αυτόν τον καιρό- δεν θεωρείται για τους «πράσινους»…

ΥΓ: Με την ευκαιρία, να χαρακτηρίσω άστοχη την απόφαση του ηγέτη του Άρη να τιμωρήσει με πρόστιμο παίκτες και τεχνικούς υπεύθυνους για την ήττα στη Νεάπολη από τοιν Ιωνικό. Εκτός αν το έκανε προκειμένου να…πεισμώσει τα παιδιά ενόψει της τρίτης αγωνιστικής, που σας έλεγα!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης