Γιώργος Αρκουλής

Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον την χθεσινή είδηση που βγήκε από την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στον Πειραιά. Ο Γιάννης Μώραλης, λοιπόν, αφού εξάντλησε με κάθε λεπτομέρεια την…απολογία του  («(…) άργησε πολύ να καθαριστεί ο χώρος από τα πολλά σκουπίδια και τον επικίνδυνο αμίαντο»!) για το προσεχές έργο του κολυμβητηρίου του Ολυμπιακού (αμέ:) στο οικόπεδο – ρημαδιό της «Χρωπεί», ανέφερε προς τον προσεχή Μάρτη το έργο δρομολογείται, ώστε να αθλούνται όλοι οι νέοι κλπ. Στο τέλος, είχε και δυο κουβέντες για τον Εθνικό Πειραιά, δηλαδή έναν σύλλογο σε πλήρη παρακμή λόγω ανικανότητας των διοικήσεών του (αλλά αυτό είναι μια άλλη θλιβερή ιστορία), που όμως ιστορικά ΑΝΗΚΕΙ στον Πειραιά, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Ολυμπιακού –σε δόσεις!-  να τον αποβάλουν από το…βεληνεκές τους. Έτσι, φαίνεται ότι το επιτυχημένο «έργο» του Σωκράτη Κόκκαλη (σε συνεργασία με τα «προσκυνημένα» στην κυβέρνηση του ΠαΣοΚ, τότε, προεδρεία των αθλητικών Ομοσπονδιών) να διώξει από το «Καραϊσκάκη» το ποδόσφαιρο του Εθνικού, ιδού τώρα η ανανεωμένη (με την ψήφο των «ερυθρολεύκων» πολιτών) δημοτική αρχή που το αποφάσισε και το ανήγγειλε: Και που μοιάζει με χαριστική βολή, αφού ολοκληρώνει την απομάκρυνση του «γείτονα»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* Το γήπεδο του Εθνικού θα γίνει στην περιοχή «Σχιστό». Πλάϊ σε λόφους σκουπιδιών, δύο νεκροταφεία και με ανύπαρκτη  συγκοινωνία! Μάλιστα, υπάρχει διαθέσιμο από την Περιφέρεια (εδώ το κουβαρνταλίκι!) ποσό 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την δημιουργία του!!! Όπως αντιλαμβάνεστε, πρόκειται για σεβαστό πρότζεκτ που θα οδηγήσει σε έργο εφάμιλλο του «Μετροπολιτάνο» της Ατλέτικο Μαδρίτης και το «Αγιαξ Αρένα» του Αμστερνταμ, για να μνημονεύσω τα πιο πρόσφατα γήπεδα στην Ευρώπη. Μα τόση ντροπή;

Αναρωτιέμαι όμως: γιατί στο «Σχιστό» και όχι στις Θερμοπύλες, εκεί όπου δοξάστηκαν οι «300» του Λεωνίδα! Θα ήταν μια πράξη που θα…τιμούσε τους εναπομείναντες οπαδούς του Εθνικού, που συχνά μνημονεύονται περιπαικτικά ως οι «300 του Λεωνίδα».

ΥΓ: Είναι οι «300» που ήδη είδαν την ομάδα τους να ταπεινώνεται και να αποκλείεται στο Κύπελλο από την Επισκοπή Χανίων, και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, εντός έδρας, να ταπεινώνεται από τον Φωστήρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης