Η Μαρέβα στον αγώνα…

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, 10:16
Η Μαρέβα στον αγώνα…

Γιώργος Αρκουλής 

Από συνήθεια και βέβαια δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, μια - δυο φορές την εβδομάδα κατεβαίνω στα κεντρικά κιόσκια όπου «έρχεται» ο επαρχιακός Τύπος και με μεγάλη ικανοποίηση καταθέτω τον οβολό μου. Δεν ξεχωρίζω πόλεις και φύλλα. Από τη Ροδιακή και τον Κήρυκα Χανίων (λέμε τώρα…) έως τον Λόγο των Ιωαννίνων, το Θάρρος Καλαμάτας και τον Νεολόγο Πατρών.

Χθες με κέντρισε το βασικό πρωτοσέλιδο της ιστορικής «Ελευθερίας» της Λάρισας, που είναι ένα πλούσιο φύλλο και μάλιστα με χαμηλή τιμή των 0,50 του ευρώ για 20-24 μεγάλες σελίδες και με ελάχιστη διαφήμιση. Το αν αυτή η εφημερίδα αβαντάρει τον δεξιό χώρο μού είναι αδιάφορο (όπως θα μου ήταν για προτιμήσεις σε αριστερά, κέντρο κ.λπ.). Ξέρετε τι δεν μου ήταν αδιάφορο με το που ξεφύλλισα την «Ε» της Λάρισας; Η τεράστια φωτογραφία -πρώτο θέμα- της Μαρέβας Γκραμπόβσκι - Μητσοτάκη, η οποία χαιρετίζοντας σε τοπικό ξενοδοχείο τη συγκέντρωση της τοπικής ΝΟΔΕ στο πλαίσιο παρουσίασης του προγράμματος Μητσοτάκη για την οικογένεια, «καπέλωσε» -δημοσιογραφικά- έξι κυρίες της Βουλής των Ελλήνων! Πώς ερμηνεύω αυτό το «καπέλο»; Μα στις πέντε (αριθ. 5) δημοσιευμένες φωτογραφίες της για το σχετικό ρεπορτάζ.

Μεταξύ μας: τόση δημοσιότητα (τηρουμένων των αναλογιών βεβαίως) ούτε η Lady Diana έχει απολαύσει, ούτε η Lady Gaga, ούτε βεβαίως η Lady D’ Arbanville - συγγνώμη, πήρα φόρα, η τελευταία είναι τίτλος εξαιρετικού τραγουδιού του ευαίσθητου Cat Stevens…

Υ.Γ.: Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης -ως σύγχρονος Ξέρξης- πιστεύει ότι θα καταφέρει να κερδίσει την προσεχή «ναυμαχία» των εκλογών στηριζόμενος στην «Αρτεμισία» του, τότε χαλάλι του! Στη Λάρισα, πάντως, η εκδήλωση πέτυχε -όπως επιμένει η «Ελευθερία».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, 12:45