Γιώργος Αρκουλής

«Χαρούμενη ημέρα της Γης» χαρακτήριζε τη χθεσινή Μ. Δευτέρα (για την Ορθοδοξία) το Google, βάζοντας στην αρχική του επιφάνεια ένα εικονίδιο με πολλά χρώματα, που όμως όσο κι αν το παρατήρησα, δεν μπόρεσα να το ερμηνεύσω. Όσο για το πόσο χαρούμενη ήταν η χθεσινή ημέρα της ΓΗΣ, εξαρτάται από το σε ποια παράλληλο συνέβη κάτι θετικό και σε ποια η θλίψη κυρίευσε τον πληθυσμό. Για παράδειγμα, στο Κολόμπο της Σρι Λάνκα, μόνο χαρούμενη δεν ήταν η Δευτέρα, καθώς στο νησί του Ειρηνικού μετρούσαν ακόμη θύματα από την απίστευτη τραγωδία στους καθολικούς ναούς και στα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ψάχνοντας τους τίτλους των ειδήσεων στη «Ζ», δεν διέκρινα κάτι χαρούμενο, όσο κι αν προσπάθησα. Τραγωδία με κρεμασμένο 32χρονο στην Ξάνθη, σεισμική δόνηση στη δυτική Τουρκία, μπλόκο των ΗΠΑ στις εξαγωγές περσικού πετρελαίου, κατάρρευση κτηρίου με πέντε νεκρούς στην Αλγερία. Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στη Βολιβία με πέντε νεκρούς…

Υ.Γ.: Πάλι καλά που από την ΕΡΤ3 προβλήθηκε κάποια στιγμή αθλητική εκπομπή με παλαιούς παίκτες του ΠΑΟΚ αφήνοντας γεύση χαράς στους οπαδούς αυτής της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης. Εννοείται πως στο πάνελ υπήρχε Μίνος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης