Γιώργος Αρκουλής

Παρατήρησα την εικόνα του νέου διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μεσιέ Πιερ Ντρεοσί, διαβάζοντας επίσης το… διδακτορικό του στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Ομολογώ πως δεν είχα την τύχη να τον απολαύσω ποτέ αγωνιζόμενο στις ομάδες στις οποίες  αγωνίστηκε αν και προβεβλημένες (Παρί ΣΖ, Λιλ, Νις, Σοσό, Καν), ούτε είχα διαβάσει κάποιο θετικό σχόλιο για την δουλειά του κι’ ας είναι μόλις 61 ετών (δηλαδή όχι ‘δεινόσαυρος’ του σαμπιονά).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη μου εντύπωση από την εικόνα του δεν μου εμπνέει (ποδοσφαιρική ή οργανωτική) εμπιστοσύνη, αλλά για να συμφωνήσει μαζί του ο Γιάννης Αλαφούζος για θητεία ως το θέρος του 2022 κάτι περισσότερο γνωρίζει από την ταπεινότητά μου ο ηγέτης της Ποσειδώνος & Φαληρέως. 

Πάντως, αν μου τον σύστηναν ως Γάλλο, γενικώς, σε μια μπιραρία, θα τον περνούσα για υπάλληλο Τραπέζης, ή επιτυχημένο κρασέμπορο κάπου στις (γαλλικές) πλαγιές των Πυρηναίων.

‘Η, στην χειρότερη περίπτωση, ικανό δοκιμαστή γεύσης, κρασιού φυσικά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς πλάκα, πάντως, καλό θα ήταν να ευχηθεί κάποιος ‘μπον κουράζ’ στον επισκέπτη μας, διότι το κουράγιο θα το χρειαστεί. Και την τύχη, καθώς αυτόν τον καιρό ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει ούτε ικανός ούτε σταθερός, ώστε να περιμένεις από την ομάδα του θαύματα.

Και με κάποια απειθαρχία, αν θυμηθούμε την πρόσφατη συμπεριφορά των Μακέδα και Χατζηγιοβάννη, όταν αντικαστατάθηκαν με απόφαση του  προπονητή τους…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης