Ξέχασε την Υγεία…

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, 10:47
Ξέχασε την Υγεία…
Γιώργος Αρκουλής

Τι συμπέρασμα βγάλατε ακούγοντας χθες από το βήμα της Βουλής τους αρχηγούς; Θα τολμήσω να σας βοηθήσω, ενδεδυμένος τον μανδύα του αντικειμενικού παρατηρητή. Ο μεν πρωθυπουργός, φορμαρισμένος και με τα γνωστά του μοτίβα (που δεν έχουν αντίπαλο…), κέρδισε τις εντυπώσεις και μαζί την ψηφοφορία για την εμπιστοσύνη στην κυβέρνησή του (κάτι που ήταν εντελώς βέβαιο από τις φήμες που ακολούθησαν τις ζυμώσεις και το παρασκήνιο τα προηγούμενα 24ωρα…), όμως τα επιχειρήματά του για τις συμμαχίες τελευταίας εσοδείας (τις γνωστές) είχαν αρκετό φάλτσο. Ο δε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ακόμη μία φορά βγήκε χαμένος στον τομέα της αντιπαράθεσης, δεχόμενος συνεχώς επιθέσεις που δεν κατάφερε να αναχαιτίσει.

Ωστόσο, ακούγοντας την ενημέρωση του Αλέξη Τσίπρα («βγήκαμε από τα μνημόνια», «προχωράμε στην κανονικότητα», «ρίξαμε εννιά μονάδες την ανεργία» κλπ.) θα περίμενα κάποιο σχόλιο για όσα συμβαίνουν στον πολύπαθο τομέα της υγείας. Με δεδομένο ότι τις τελευταίες ημέρες σε μεγάλο νοσοκομείο που καλύπτει τα πυκνοκατοικημένα δυτικά προάστια η μάχη των ράντζων υποβαθμίζει την χώρα –και φυσικά την γελοιοποιεί στα μάτια των εταίρων μας στην ΕΕ- αλλά και η είδηση ότι στο ίδιο νοσοκομείο οι πολίτες περιμένουν έως και οκτώ ώρες για να εξυπηρετηθούν στα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ, η εικόνα της κυβέρνησης υπέστη στραπάτσο στο πιο κρίσιμο σημείο του βίου της.

Όχι τίποτ’ άλλο, αναρωτιόμουν απέναντι σε αυτή την αθλιότητα στο «Αττικό», πως και δεν βρήκε έστω μια λέξη να πει ο συνήθως «πολυλογάς» αναπληρωτής υπουργός της Υγείας;

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, 10:49