Γιώργος Αρκουλής

Με το που έληξε στη Φρανκφούρτη ο άτυχος αγώνας του Ολυμπιακού, η στήλη σχολίαζε την απόφαση του προπονητή Πέδρο Μαρτίνς, ως πολύ λογική να αφήσει στον πάγκο τον κορυφαίο του χαφ, ονόματι Ματιέ Βαλμπουενά. Προσθέτοντας πως, προφανώς, τον ξεκούραζε ενόψει των αποφασιστικών αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος! Ιδού λοιπόν που η δικαίωση αποδείχτηκε και μάλιστα εις διπλούν… Δηλαδή τόσο για τον Πορτογάλο τεχνικό, όσο και για τον σχολιασμό που ακολούθησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βαλμπουενά όχι μόνο αγωνίστηκε στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον εκ των ουραγών Παναιτωλικό (στο Αγρίνιο), αλλά ήταν αυτός που κατάφερε στην αποφασιστική στιγμή του αγώνα να πάρει πέναλτι από αντίπαλό του. Με το οποίο ο περυσινός πρωταθλητής έφυγε με τη νίκη από, την Ακαρνανία!!

Τι μένει; 

Μένει ασφαλώς να δούμε την προσεχή Πέμπτη στις 8 το βραδάκι, αν ο Γάλλος μπαλαντέρ θα κληθεί πάλι από τον προπονητή του, μήπως και απλοποιηθούν τα πράγματα στην ρεβάνς με την Αϊντραχτ. Δηλαδή στον αγώνα – κλειδί, που οι Πειραιώτες οφείλουν να τα δώσουν όλα για τη νίκη με στόχο να ταπεινώσουν τους Γερμαναράδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός, με προπονητή (Αναστασίου) ο οποίος βλέπει την καριέρα του να φθίνει αργά αλλά σταθερά, φοβήθηκε τον μέτριο -χθες- αντίπαλό του, προσπάθησε με την εύκολη λύση της…σέντρας και ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσει. ‘Αλλά, μήπως δεν είχε καλύτερες επιλογές; Οι φίλοι του ας μη τα θέλουν όλα δικά τους, όταν, μάλιστα, υπάρχει αντίπαλος της κλάσης του «Θρύλου».

Τέλος, η πικρή παρατήρηση για το ματς του Αγρινίου, αφορά στο φίλαθλο κοινό της πόλης, που γύρισε την πλάτη του στον αγώνα. Κρίμα. Άλλοτε, το γήπεδο γέμιζε ασφυκτικά και μόνο με την προοπτική ότι θα απολαύσουν -διάβολε- την κορυφαία ομάδα της χώρας…
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης