Ο Χάρυ είναι μάγκας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020, 04:50
Ο Χάρυ είναι μάγκας

Γιώργος Αρκουλής

Το να γυρίζεις την πλάτη –ως ‘γαλαζοαίματος’- στα εκατομμύρια στερλίνες ετησίως που σου παρέχει ο βασιλικός θεσμός και να αποφασίζεις να εργαστείς για να ζήσεις, αν μη τι άλλο δείχνει χαρακτήρα πολύ μάγκα, και κάπου ο πρίγκηπας Χάρυ του βρετανικού στέμματος θυμίζει τον ανεξάρτητη εικόνα της μητέρας του, της δημοφιλούς  λαίδης Νταϊάννας.

Μπράβο του, φυσικά, που θέλει να γίνει ένας χρήσιμος άνθρωπος και ξεχάστε τις ανοησίες που μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Ότι, δηλαδή, παρασύρθηκε από τον σύζυγό του, πρώην ηθοποιό, την κούκλα Μέγκαν ή ότι πρόσβαλε την οικογένειά του παίρνοντας την απόφαση να αποποιηθεί τα ‘πούπουλα’ του παλατιού και να πάει να ζήσει στην Βόρειο Αμερική, ώστε να νοιώσει κανονικός άνθρωπος στην κοινωνία, αντί μαριονέτα. Κι’ ακόμη, ότι πρόδωσε  έναν λαό, ο οποίος πρώτα αιφνιδιάστηκε και ακολούθως ενοχλήθηκε σφοδρώς…

Αλλά, σε μια χώρα ανάποδη σε όλα που δεν έχει πλέον να επιδείξει κάτι στον Κόσμο πέραν των παραδόσεων, των ειλικρινών εκπτώσεων  και των εξαιρετικών ζωοοτροφών, τι θα μπορούσε να περιμένει κάποιος; Εν τέλει, αυτοί που πρέπει να έχουν στενοχωρηθεί ειλικρινά είναι οι φωτογράφοι και οι συντάκτες κουτσομπολιού σε φθηνά περιοδικά και ταμπλόϊντ, οι οποίοι θα χάσουν τώρα ένα από τα αγαπημένα τους ζευγάρια στο κυνήγι του μεροκάματου της ξεφτίλας.

ΥΓ: Αραγε ποια είναι, εν προκειμένω, η άποψη της Καμίλα Πάρκερ; Ως καλή μητριά του Χάρυ, η γνώμη της θα με ενδιέφερε και μάλιστα ζωηρά!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020, 04:54