Γιώργος Αρκουλής

Από το βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, έμαθα χθες το αποτέλεσμα του ντέρμπι των… «αιωνίων» (τι βλακώδης χαρακτηρισμός!) για την ευρωλίγκα του μπάσκετ, με τον τεχνικό ροής να έχει βάλει κάτω από την κυρία Μπιζόγλη τον υπότιτλο «ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΟΑΚΑ». Για τα αίσχη που είχαν γίνει στην ανάπαυλα του αγώνα και που κατέγραψαν οι τρεις αλλοδαποί διαιτητές, ούτε λέξη. Κοινώς μούγγα. Γιατί άραγε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο πολύ φοβούνται την πλήρη ενημέρωση οι δημοσιογράφοι του συγκεκριμένου καναλιού, όταν πίσω από αυτήν υπάρχει άγρια κόντρα των ιδιοκτητών των δύο ομάδων; Δεν έχει σημασία τι (ξανα)έκανε ο Δ. Γιαννακόπουλος και ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσουν οι Αγγελόπουλοι, αλλά το πως λειτουργούν κάποιοι συνάδελφοι. Και εννοώ όσους υποτάσσονται στην «αυτολογοκρισία», προφανώς για να μη μπλέξουν.

Με την ευκαιρία, να καταθέσω πως είναι σαφέστατος –και μόνιμα- παρών ο κίνδυνος για τους αθλητικούς συντάκτες (επιθέσεις, απειλές, απολύσεις κλπ.) με την ΕΣΗΕΑ να θέλει να βάλει τάξη, αλλά πως; Πριν λίγες ημέρες, προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, του ΠΣΑΤ, κάποιας εκπροσώπου της Πορτογαλικής αθλητικής ηγεσίας, συναντήθηκαν με τον υφυπουργό των σπορ Βασιλειάδη για να συζητήσουν το πρόβλημα. Φοβάμαι πως ό,τι ειπώθηκε στην εν λόγω σύναξη, δεν έχει σχέση με την υπάρχουσα πραγματικότητα.

Σωστό: ποιος έχει τολμήσει ως τώρα να τα βάλει με τους ηγέτες των μεγάλων ΠΑΕ και ΚΑΕ, που με τους ‘στρατούς’ των οργανωμένων και το μπόλικο παραδάκι τους, εξουσιάζουν τα πάντα (με τη δημοσιογραφία-στις μέρες μας- να θεωρείται «παιχνιδάκι» στα χέρια τους και στις ορέξεις τους…)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΥΓ: Δεν αναφέρομαι σε όλους τους προέδρους ή μεγαλομετόχους κλπ. Μόνο στους…γνωστούς (αυτοί ξέρουν!).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης