Γιώργος Αρκουλής

Ονομάζεται Μαρκ Κλάτενμπεργκ και είναι Άγγλος μολονότι το επώνυμό του παραπέμπει σε Γερμαναρά. Αυτός ο τύπος, ήρθε στην Αθήνα και ενώπιον του προέδρου της ΕΠΟ (δηλαδή του ανθρώπου που σκορπάει  χρήματα τα οποία δεν βγαίνουν από την τσέπη του) υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας για την θέση του αρχιδιαιτητή. Μάλιστα έκανε και δήλωση για την τηλεόραση υποστηρίζοντας ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να…επιμορφώσει τους Έλληνες διαιτητές ώστε κάποια στιγμή να είναι σε θέση να διευθύνουν τελικους Κυπέλλων Ευρώπης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν αυτό δεν μας προσβάλει τότε τι;

Επίσης ευχαρίστησε την…G4 (δηλαδή τα ουσιαστικά αφεντικά των λοιπών δέκα «καφενείων» της Σούπερ Λιγκ), για την εμπιστοσύνη που έδειξαν, συμφωνώντας με την πρόσληψή του. Τόσο εκείνου, όσο και των δύο ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ βοηθών του!!

Μέσα στην καλή χαρά, αυτή η είδηση πέρασε με χαιρετούρες, μπόλικες πόζες και αρκετό χαβαλέ. Όμως, δεν άκουσα κάποιον ρεπόρτερ να προσθέσει ότι ο κ. Μαρκ θα εισπράξει διακόσιες πενήντα  χιλιάδες ευρώ. Δηλαδή ποσό που ούτε στα ωραία του όνειρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Νιούκαστλ θα μπορούσε να περιμένει ως απόμαχος της σφυρίχτρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, η αρμόδια επιτροπή προστίμων της ΕΠΟ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ χθες κάποιες  αποφάσεις που έχουν παρθεί για χρέη σε αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές, από αρκετές ΠΑΕ πρώτης και δεύτερης εθνικής κατηγορίας, και αν δεν τακτοποιηθούν τα θέματα εντός τριημέρου, τότε θα χρεωθεί αφαίρεση βαθμών από το προσεχές πρωτάθλημα, με βασικό θύμα (μιλάμε για πρωταθλητή στην αδικία πλέον) Πανιώνιο (μείον 6 β.).

Κατά τα άλλα, μέσα σε αυτό το θλιβερό –για το ποδόσφαιρο- κλίμα  ο Ολυμπιακός Πειραιώς θα προσπαθήσει απόψε στο «Μολινό» του Γουλβερχάμπτον να βάλει στο περιθώριο την γηπεδούχο «Γουόντερερς», η οποία είχε πάρει 1-1 στον πρώτο αγώνα του «Καραϊσκάκη». Εννοείται ότι οι «Λύκοι» είναι σαφές φαβορί στα στοιχήματα, αλλά εμείς ως ωραίοι Ελληνες φίλαθλοι (έστω και αν δεν γουστάρουμε την…G4) ετοιμαζόμαστε να χειροκροτήσουμε πρόκριση του «Θρύλου»…

Γερά! 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης