Γιώργος Αρκουλής

Την ώρα που ο άτυχος διαιτητής Τζήλος κινδυνεύει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με σημάδια στο σώμα του και στην ψυχή του, οι μεγαλοπαράγοντες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που συνιστούν την διοίκηση της λεγόμενης Σουπερλίγκ, συνεδρίασαν και αποφάσισαν: Το πρωτάθλημα συνεχίζεται το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου κανονικά, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Ντροπή είναι, αλλά δεν μας πέφτει λόγος όταν διακυβεύονται μεγάλα συμφέροντα. Άσε που θα επανέλθει σε σωστή δοσολογία το όπιο του λαού!

Τι μένει; Ακόμη μία απόφαση -για το αν θα επανέλθουν στα γήπεδα- οι ΕΛΛΗΝΕΣ διαιτητές. Θα συνεδριάσουν στις 4 του Γενάρη προκειμένου να ζυγίσουν όχι τι θα κερδίσουν, αλλά τι πρόκειται να χάσουν. Το πιθανότερο είναι να αναδιπλωθούν, διότι τα μεγάλα αφεντικά (με την ΕΠΟ να θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα έχει αντίρρηση…) θα φέρουν σε μόνιμη βάση διαιτητές από την αλλοδαπή. Έτσι για αποκτηθεί άλλοθι, άλλωστε (μέχρι να δαρεί και κάποιος αλλοδαπός του κλάδου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν ανακοινώθηκε πιθανότητα νέας ευρείας σύσκεψης μεταξύ των παραγόντων και της Πολιτείας. Ο αρμόδιος υφυπουργός, προφανώς έχει αντιληφθεί ότι οι συχνές συσκέψεις όχι μόνο δεν οδηγούν πουθενά, αλλά καθιστούν γραφικούς όσους έχουν ευθύνη και δύναμη να επιβάλουν κάποια τάξη στα πράγματα και οδηγούνται σε ανούσια τσιγαροσυμβούλια για τα μάτια του κόσμου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης