Γιώργος Αρκουλής

Παρακολουθείς κάποιο θέμα που είναι «στραβό». Γράφεις για αυτό. Ξαναγράφεις, επισημαίνεις, δείχνεις το πρόβλημα σ’ αυτούς που έχουν την ευθύνη και οφείλουν να το λύσουν, αλλά φαίνεται πως πέφτεις σε «τυφλούς» ή «κωφάλαλους». Επειδή όμως στη δημοσιογραφία ό,τι γράφεται πρέπει να ξαναγράφεται μήπως και στο τέλος προκύψει αφύπνιση, σήμερα θα καταθέσω ακόμη μία φορά αυτό που συμβαίνει στην (περυσινή) πρωταθλήτρια ΑΕΚ και που εκθέτει αρκετούς: από τον προπονητή, τους μανατζαραίους, τον χρηματοδότη μέχρι τους… διευθυντές ποδοσφαίρου (αυτός είναι νέος όρος στις ποδοσφαιρικές ομάδες μόνο και μόνο για να βολεύονται κάποιοι βετεράνοι του συλλόγου, η θέση των οποίων θα ‘πρεπε να είναι σε συνοικιακά καφενεία).

Η ΑΕΚ στα ματς της Ευρώπης αλλά και στα ντέρμπι του πρωταθλήματος έδειξε απίστευτη αδυναμία να κρατήσει (πολύ περισσότερο να πάρει) θετικό αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά των αγώνων. Πιο φρέσκια ξευτίλα, ο αγώνας με τον Ατρόμητο Περιστερίου εντός έδρας. Ήττα 2-0 με τέρματα στο 88’ και στο 89’. Δηλαδή, πάλι καλά που το ματς διαρκεί 90’ και όχι 100’ λεπτά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρειάζεται να προστεθεί κάτι άλλο; Μάλλον όχι, αφού οι ήρωες της άμυνας Στέλιος Μανωλάς, Λύσσανδρος Γεωργαμλής και Στέλιος Σεραφείδης δεν είναι πλέον διαθέσιμοι ώστε να υπολογίζονται στο πλάνο του κόουτς…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης