Γιώργος Αρκουλής
 
Διάβασα στο (χθεσινό) ρεπορτάζ του zougla.gr αυτά που διημείφθησαν στα γραφεία της ΕΠΟ χθες το πρωί με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια και «κομπάρσους» κάτι φοβισμένους υπαλλήλους του ευαγούς ιδρύματος που διοικεί όπως του γουστάρει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο χρηματοδότης και πρόεδρος της Λάρισας ζήτησε να δει τον πρόεδρο της ΚΕΔ Περέιρα, αλλά η γραμματέας του (Αμέ! Του παρέχουν και γραμματέα, την οποία πληρώνουμε πακέτο με τον αλλοδαπό σφραγιδοφύλακα της διαιτησίας) αρνήθηκε την είσοδο με το αιτιολογικό ότι «δεν είχε ραντεβού», οπότε θα έπρεπε να κλείσει κ.τ.λ.

Ελάχιστα κολακευμένος με την τροπή των πραγμάτων, ο αδικηθείς παράγων στην Τούμπα από σφυρίχτρα που δεν είχε «μέσα της» στραγάλι αλλά αλμυρό φιστίκι, μπήκε στο γραφείο του κ. Καλύβα και άφησε τα δελτία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν θα σχολιάσω αν έκανε καλά ή όχι ο δημοφιλής ποινικολόγος, αλλά το γεγονός ότι ο κ. Περέιρα αρνήθηκε να τον δεχτεί είναι θέμα. Μεταξύ μας: ποιος είναι ο κύριος Περέιρα; Πολύ φοβάμαι πως, αν στη θέση του Κούγια βρισκόταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ή του Ολυμπιακού, ή της ΑΕΚ, όχι μόνο δεν θα τολμούσε να στείλει τη γραμματέα του να τους «φρενάρει», αλλά θα έβγαινε αυτοπροσώπως στην πόρτα για κατάθεση τεμενά. Κάτι όμως που σπάνια θα συμβεί, μια και ο Σαββίδης (κυρίως) εφέτος, και η ομάδα του, ευνοείται σκανδαλωδώς στα ματς με τους «μικρομεσαίους». Αυτό το στοπ στην μπάλα από τον Βιερίνια στη Λαμία, που θύμιζε τροχονόμο όταν σταματάει τα τροχοφόρα, δεν πρόκειται να το ξεχάσω. Ήταν Η ΑΛΗΤΕΙΑ από μια διαιτησία, την οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε, γιατί, αν το κάνουμε, κινδυνεύουμε να γίνουμε όλοι μας «Περέιρα»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης