Γιώργος Αρκουλής

Αν και γνώριζε εγκαίρως ότι τον περιμένει προκριματικός αγώνας την Τρίτη εβδομάδα του Ιουλίου, εντούτοις ο Ολυμπιακός απέτυχε να δείξει έτοιμος για πολύ καλή απόδοση (αυτήν που –άλλωστε-  μπορεί να δώσει) και να ταπεινώσει την άπειρη Νέφτσι Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ότι νίκησε χάρη στο ωραίο σουτ του Καμαρά, στην μοναδική επικίνδυνη στιγμή για τους Αζέρους, δεν λέει ούτε υπόσχεται πολλά για την ρεβάνς της προσεχούς εβδομάδας, αφού οι… Ασιάτες έδειξαν να μη φοβούνται τον αντίπαλό τους και με έναν προπονητή (που ήταν φτυστός ο μάτσο του σινεμά Τζέϊθον Στέϊθαμ) σίγουρα θα παλέψουν για την πρόκριση. Ακούστηκε από τους ειδικούς ότι έλλειπαν λόγω τραυματισμού(;) οι σταρ Ελαραμπί και Φορτούνης. Να σημαίνει αυτό ελλιπή προετοιμασία; Σίγουρα ο πρωταθλητής Ελλάδας τους χρειάζεται περισσότερο από κάποιον Μάρκοβιτς ή έναν Σουρλή. Ο τελευταίος με ενέργειά του στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, υπέπεσε σε φάουλ το οποίο δόθηκε. Και τότε, τον είδαμε να κλωτσά τη μπάλα στην αντίθετη πλευρά, παίρνοντας κίτρινη κάρτα. Με τέτοια νοοτροπία, η Ευρώπη γίνεται δύσκολη. Πολύ δύσκολη.

Σταθερός ο νεαρός τερματοφύλακας Τσολάκης, αξιέπαινος ο Βαλμπουενά που έβγαλε όλο το ματς και ανύπαρκτοι οι κυνηγοί Ραγκέλοβιτς και Χασάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης