Γιώργος Αρκουλής

Τις διάφορες εκπλήξεις που μας επιφυλάσει ο ρεπόρτερ των αθλητικών ειδήσεων της ΕΡΤ Γιώργος Μίνος, η στήλη τις έχει επισημάνει, και θα συνεχίζει να το κάνει  διότι σχεδόν πάντα παρουσιάζουν «ειδικό» ενδιαφέρον. Ο έμπειρος συνάδελφος από την Θεσσαλονίκη, δεν έχει σε τίποτα να μπολιάσει το καλλιτεχνικό με το αθλητικό, βάζοντας συχνά και λεπτομέρειες από ρετρό ιστορίες, αλλά και υποδείξεις στους διάφορους καθηγητές διαιτησίας οι οιποίοι «φιλτράρουν» στην «Αθλητική Κυριακή» τις διάφορες πονηρές φάσεις σχεολιάζοντας κατά το δοκούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά, ο Μίνος –χθες βράδυ- ήταν έτοιμος να (προσ)φέρει στους τηλεθεατές κάποιες λέξεις που δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική γλώσσα, αλλά που παραπέμπουν σε εποχές…Τουρκοκρατίας. Για παράδειγμα, σχολιάζοντας το έργο και τις ημέρες του (μέτριου είναι αλήθεια) προπονητή του ΠΑΟΚ Αμπελ Φερέϊρα, ο Γιώργος Μίνος τόλμησε να πει :

«Με αυτόν τον προπονητή ο ΠΑΟΚ δεν βλέπει  χ α ϊ ρ ι».

Οπότε, κατά την γνώμη του βλέπει να μη διατηρείται στον πάγκο της ομάδας της Τούμπας. Αναρωτιέμαι τι άλλο θα ακούσουμε στο πλαίσιο των ζωντανών ανταποκρίσεων του Θεσσαλονικιού ρεπόρτερ, ο οποίος δεν παρέλειψε χθες να θυμηθεί ότι «τον πρωτοπήγε στο γήπεδο Τούμπας ο σπουδαίος καλλιτέχνης Στράτος Διονυσίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμπερασματικά,  έχουμε να κάνουμε με κατάχρηση τηλεοπτικής φλυαρίας, αλλά, καλά θα κανουμε να το ξεχάσουμε, καθότι ο Μίνος είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην συμπρωτεύουσα, οπότε δεν είναι να… μπλέκουμε! 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης