Γιώργος Αρκουλής

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος είναι καλός ηθοποιός που πάλεψε πολύ -όπως έχω ακούσει- για να επιτύχει ό,τι πέτυχε. Άλλοτε ήταν και καλός αντιδήμαρχος Ηλιούπολης. Τελευταία, έδωσε κάποιες αφορμές να ασχοληθούν κουτσομπολίστικες στήλες του Τύπου, αλλά και διάφορα αντίστοιχα σάιτ, με την προσωπική του ζωή, και αυτό ίσως να μην προσθέτει κάτι στην όποια γοητεία του. Μάλιστα, χθες νωρίς διάβασα μέσω διαδικτύου, σκαμπρόζικες δηλώσεις του σε κάποιο σάιτ που ασχολείται συνήθως με «ροζ» ιστορίες, που με εντυπωσίασαν, κυρίως για την άνεση με την οποία εκτοξεύτηκαν. Αν, λοιπόν, αληθεύουν οι δηλώσεις του, τότε «πηγαίνει με μικρές γιατί θέλει να πάρει πνοή στη ζωή του». Για να συμπληρώσει: «Κάτι που δεν μπορεί να μου δώσει μια…θεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και επειδή η (χθεσινή) μέρα φαίνεται πως είχε την τιμητική της κατά των γυναικών κάποιας ηλικίας, ιδού μια δεύτερη είδηση που απλώθηκε από τη Γαλλία μέσω των μεγάλων ειδησεογραφικών πρακτορείων. Κάποιος -βραβευμένος λέει, αλλά που δεν τον είχα ξανακούσει- συγγραφέας ονόματι Γιαν Μουά δήλωσε ότι οι γυναίκες άνω των πενήντα ετών δεν είναι ερωτεύσιμες! Εννοείται πως με αυτήν τη δήλωση έχασε αμέσως μεγάλο μέρος από τις αναγνώστριές του, ενώ οι διαμαρτυρίες έδωσαν και πήραν. Μάλιστα, κάποιες πενηντάρες δεν δίστασαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ανεβάσουν φωτογραφίες τους με περιεχόμενο ελάχιστα ενδεδυμένο, εκτινάσσοντας τον πυρετό του θέματος ανατρέποντας για τα καλά όσα υποστήριξε ο συγγραφέας. Όσο για τον ίδιο, επανήλθε όχι μετανιωμένος, αλλά για να υποστηρίξει πως ό,τι είπε αφορούσε τον ίδιο και τις προτιμήσεις του.

Αυτά. Με την προσθήκη πως δεν πρέπει να καταδικάσουμε τους δύο πρωταγωνιστές του σημερινού σημειώματος. Μην ξεχνάμε ότι ο Βλαντιμίρ Ναμπούκοφ στην αρχή αποδοκιμάστηκε δημοσιεύοντας τη «Λολίτα», διαχρονικά όμως επαινέθηκε για το παιγνιώδες γραφτό του σε παγκόσμια κλίμακα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης