Γιώργος Αρκουλής

Αναρωτιέμαι, τι νόημα είχε η απόφαση της ΕΠΟ, να κλείσει (για χθες)  φιλικό αγώνα της εθνικής μας με την Μάλτα. Μήπως για να ξεμουδιάσουν οι Έλληνες διεθνείς από την υποχρεωτική απραξία στις εγχώριες διοργανώσεις; Ή μήπως προκειμένου ο εντιμότατος ομοσπονδιακός Γ. Πογιέτ να θελήσει -με ευρεία νίκη επί ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ αντιπάλου, έστω στην έδρα του- να διασκεδάσει την πρόσφατο επίσημη ήττα από την Κύπρο; ‘

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και να’ χει η ελληνική ομάδα ατύχησε χθες σε ένα παιγνίδι «της πλάκας» και αν ισοφάρισε τους Μαλτέζους προς το τέλος της αναμέτρησης (2-2) αυτό οφείλεται σε έναν ποδοσφαιριστή (Ταξιάρχης Φούντας), ο οποίος στην ομάδα του στο MLS των ΗΠΑ, δεν είχε αγωνιστεί ούτε μία φορά τους τελευταίους δύο μήνες!

Το ότι η ομάδα μας πήρε εννιά κόρνερ έναντι μηδενός των…Ιπποτών, δεν σημαίνει τίποτε, πέραν της στατιστικής, που σε φιλικές αναμετρήσεις ισοδυναμούν με φλυαρία. Η ουσία είναι ότι στη Μάλτα, η εθνική μας απέτυχε -πάλι- να δείξει δημιουργική και ότι -ατυχώς- ο υπεύθυνος να μπορέσει να ανακαλύψει έναν ικανό φορ που θα κάνει την δουλειά, από τους 4-5 που διαθέτει στο ρόστερ.

Μου έκανε εντύπωση που ο Πογιέτ είχε στην αποστολή τρεις τερματοφύλακες αλλά όχι τον βασικό της ομάδας μας  Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Προφανώς ο τελευταίος έμεινε στην Πορτογαλία, διότι μεθαύριο (20 λήγοντος) η Μπενφίκα αντιμετωπίζει ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι για το Λιγκ Καπ Ισπανίας με αντίπαλο την (προσοχή μπορεί και να μην την έχετε ακουστά) «Εστρέλα ντα Αμαντόρα», μάλλον τρίτης κατηγορίας!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, ήταν αναμενόμενο ότι στην θέση του Βλαχοδήμου θα αγωνιζόταν ο Πασχαλάκης, αντί άλλου παιδιού. Τι την έκανε την μεταγραφή στον «Θρύλο» άλλωστε;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης