Γιώργος Αρκουλής

Είδα (και άκουσα) προχθές βράδυ στο περιθώριο της «Αθλητικής Κυριακής» της ΕΡΤ1 τον επί 31 χρόνια ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη εισαγωγέα αυτοκινήτων Χρήστο Πανόπουλο σε μίνι συνέντευξη Τύπου, μετά τον άτυχο για την ομάδα του αγώνα με Παναθηναϊκό. Το θέμα του –μιλάμε για ‘τοπίο στην ομίχλη’- ήταν η υπεράσπιση της ηθικής τόσο του συλλόγου του όσο και της δικής του, σχετικά με όσα κατηγορείται η ΠΑΕ της Θράκης για την…σχέση της με τον Σαββίδη του ΠΑΟΚ. Μια υπόθεση που θ’ απασχολήσει αύριο την αθλητική δικαιοσύνη και που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από την ΠΑΕ Ολυμπιακός!! Ηδη, όπως ακούγεται, η δικηγόρος Σολούκου ετοιμάζεται για ‘μεγάλη νίκη’ υπέρ του «Θρύλου»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανόπουλος σπάνια αντιμετώπισε τα ΜΜΕ προσωπικά. Κι’ αν το έκανε ήταν  μέσω ανακοινώσεων (καταχωρήσεων στον Τύπο) όταν έκρινε πως έπρεπε να διαμαρτηρηθεί για κόλπα της διαιτησίας σε βάρος του. Συνήθως αυτό γινόταν όσο βρισκόταν στην ζωή ο δικηγόρος-δημοσιογράφος Βασίλης Κοντοβαζαινίτης τον οποίο εμπιστευόταν ο Πανόπουλος, όσο εμπιστεύεται  και τον τοποθετημένο πρόεδρο Πιαλόγλου, τον οποίο συνεχίζει να στηρίζει.

Η υπόθεση Ξάνθης-ΠΑΟΚ ενδιαφέρει για πολλούς λόγους, διότι –στην ουσία- είναι μάχη μεταξύ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος και των τεράστιων συμφερόντων τους. Και αυτό δεν απέφυγε να το καυτηριάσει ο Πανόπουλος (άσχετα αν έπεισε…), λέγοντας «Όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια».

ΥΓ: Για την ακρίβεια δεν ανέφερε την λέξη «μαλώνουν», αλλά «κυλιούνται στη λάσπη», όμως η έννοια δεν αλλάζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΥΓ2: Οποια και αν είναι η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής (που αναμένεται από την άλλη εβδομάδα), τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα ποδόσφαιρο που έχασε το ελάχιστο ίχνος αξιοπιστίας του, από την ημέρα που  «καπελώθηκε» ως προϊόν από το… «άσσο ημίχρονο – διπλό τελικό» (και αντίστροφα!)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης