Γιώργος Αρκουλής

Με ταπεινωτική ήττα στο εμβληματικό του γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας, έκλεισε την περίοδο ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός, δίνοντας την ευκαιρία στον πρωταθλητή (από καιρό…) Ολυμπιακό Πειραιώς να σημειώσει εντυπωσιακή νίκη. Μια νίκη από αυτές που ερμηνεύονται ως… καζούρα προς τον αντίπαλο, τον οποίο οι παπαρδέλες της στατιστικής θεωρούν ως «αιώνιο» κλπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ότι η ιστορική ομάδα της πρωτεύουσας συνεχίζει τον παρατεταμένο κατήφορο δεν χρειάζεται εξήγηση… υψηλής ευκρίνειας. Οι ποδοσφαιριστές, τόσο μπόρεσαν, τόσο απέδωσαν, ακόμη και ο προικισμένος Λούκας Βιγιαφάνες, ο οποίος, όμως, επέστρεψε από κάποια τουρνέ – αρπαχτή  στο εξωτερικό, μόνο και μόνο  για να κερδίσει μερικά δολάρια παραπάνω από όσα του έδιναν οι «πράσινοι». Και γύρισε βέβαια  χωρίς πολλές δυνάμεις, προφανώς από τους συχνούς τραυματισμούς. Όσο για τον ταλαντούχο Μπουζούκη, δυστυχώς, βγήκε από ένα περίεργο «ψυγείο» μόλις στα δύο τελευταία παιχνίδια των πλέϊ οφ και δεν είχε πολλά περιθώρια να βοηθήσει όσο θα έπρεπε και μπορούσε σε νορμάλ καταστάσεις.

Γενικά, δεν πρέπει να υπάρχει οπαδός ή απλά συμπαθών στον Παναθηναϊκό που έχει κάτι να κρατήσει  από την εφετινή συμπεριφορά της ομάδας του, έχει όμως κάτι σημαντικό να θυμηθεί:

‘Ότι όλα πήγαν κατά διαβόλου από εκείνη την ημέρα που ο ικανότατος προπονητής Γιώργος Δώνης υποχρεώθηκε σε παραίτηση μέσω αλληλογραφίας, για να ακολουθήσουν κάποια πειράματα, που δεν τιμούν την ιδιοκτησία της ΠΑΕ (και το πλήθος των συμβούλων του μεγαλομετόχου).  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης