Γιώργος Αρκουλής

Η μαγεία (όπως θέλετε την ερμηνεύετε…) είχε και πάλι την τιμητική της τόσο σε γήπεδο όσο και σε… προαύλιο. Πρώτα το προαύλιο, συγκεκριμένα έξω από το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης. Με το που έληξε ο αγώνας Πανιωνίου-Κολοσσού, με νικητή τον γηπεδούχο, κάποιοι ντόπιοι οπαδοί που δεν μπόρεσαν να εισέλθουν (ή δεν ήθελαν να το κάνουν!) στις εξέδρες, συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις. Μιλάμε για πράξη χωρίς εξήγηση, αφού οπαδός του Κολοσσού δεν υπήρχε στον χώρο. Κατά τη γνώμη μου δικαιώνεται αυτός που κάποτε είχε γράψει «αν είσαι με τον Πανιώνιο, δεν πλήττεις ποτέ»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαγεία μέρος δεύτερο: ήρεμα κυλούσε ο αγώνας σούπερλιγκ στο γήπεδο Περιστερίου, το σκορ ήταν 2-0 ως το 89ο λεπτό, οι θεατές σηκώθηκαν με προορισμό την έξοδο και οι πρώτοι που βγήκαν έχασαν ΤΕΣΣΕΡΑ γκολ! Μάλιστα. Στο 89’ και κάτι 2-1 ο Άρης. Στο 91’ 3-1 ο Ατρόμητος. Στο 92’ 3-2 ο γενναίος Άρης, αλλά στο 94’ 4-2 ο χαλύβδινος Ατρόμητος!

Προφανώς συνέβησαν δύο τινά. Ή οι αμυντικοί ζήλεψαν παρατεταμένα τους επιθετικούς ή κάποιοι στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα (που θεωρείται από τα πλέον φτωχά και αναξιόπιστα της Ευρώπης) μας δουλεύουν φανερά. Δεν συνεχίζω διότι μπορεί να προκύψει παρεξήγηση και δεν είναι να μπλέκουμε με… 4-6 γκολ!!

Υ.Γ.: Άλλωστε, όπως λένε, η πεμπτουσία του αθλήματος είναι το γκολ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης