Γιώργος Αρκουλής

Είχε αρκετό γούστο η τελευταία παράγραφος της επιστολής Γιάννη Αλαφούζου στον άριστο επαγγελματία προπονητή Γιώργο Δώνη και να το δούμε. Αν και άνθρωπος της ενημέρωσης, εντούτοις ο ηγέτης του ΣΚΑΙ, ζήτησε, λοιπόν, από τον παραλήπτη της επιστολής του να παραμείνει σιωπηλός. Επί λέξει: «Θα σε παρακαλούσα η επιστολή αυτή να είναι εμπιστευτική μέχρι την ολοκλήρωση των πλέϊ οφ για το καλό τού Παναθηναϊκού». Προφανώς ο πρόεδρος δεν μπόρεσε να αντιληφθεί ότι ειδήσεις που «καίνε» δεν μένουν μυστικές, διότι όλο και κάποιο ‘λαγωνικό’ της ενημέρωσης θα θελήσει να κάνει…αποκλειστικότητα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θέμα όμως δεν λήγει εδώ. Η επιστολή είναι κατά την γνώμη μου καραμπινάτη ένδειξη ‘ανφέρ’ συμπεριφοράς. Η οποία σε βάζει σε σκέψεις, όταν έρχεται να διατηρήσει μια άκρως αποτυχημένη σχέση του μεγαλομετόχου με τους προπονητές. Ο Γιάννης Αλαφούζος, δυστυχώς, διακόπτοντας την συνεργασία του με τον Δώνη, απλά συνεχίζει το «έργο» με τον εξωστρακισμό του εξαιρετικού προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά και –σε πολύ δίσεκτους καιρούς- την καταστροφή της καριέρας τού ήρωα Γιάννη Αναστασίου. Και οι τρεις ΕΛΛΗΝΕΣ προπονητές, όπως γνωρίζουν οι υποστηρικτές (και οι δημοσιογράφοι…) εργάστηκαν κάτω από υπερβολικά μίζερες συνθήκες από οικονομική άποψη, αλλά και σταθερή έλλειψη προοπτικής για ανάκαμψη. Παρ’ όλ’ αυτά, στην επιστολή του, ο ΓΑ σημειώνει σε κάποιο σημείο το εξής:

«Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποιος έκανε μεγαλύτερα λάθη σε αυτή την εξέλιξη και δεν θέλω να σου αποδώσω μονομερώς ευθύνες…»

Άδικο δεν είναι; Διότι, διάβολε, αν κάποιος ΔΕΝ έκανε λάθη, αυτός ήταν ΜΟΝΟ ο Δώνης. Ο οποίος, προσπαθούσε επί δύο χρόνια να «τρέξει» την ομάδα του γυρίζοντας μανιβέλα για να πάρει μπρος η μηχανή, όταν οι βασικοί του αντίπαλοι στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, διέθεταν ΤΟΥΡΜΠΟ τελευταίας λέξης! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης