Γιώργος Αρκουλής

Μας λένε «να φοράτε μάσκες». Σύμφωνοι, αλλά δεν υπάρχουν στην αγορά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μας λένε «μη μπαίνετε στο ‘μετρό’ και σε άλλα αστικά μέσα συγκοινωνίας, αν δεν συντρέχει λόγος. Σωστό, αλλά άντε να βρει ο απλός κόσμος αυτοκινητάρες (όπως αυτές που διαθέτουν οι «300» εκλεκτοί της ψήφου μας) προκειμένου να αποφεύγουν κινδύνους.

Μας λένε ακόμη, «να μην ανησυχούν οι νέοι, διότι ο κίνδυνος καραδοκεί κυρίως για τους ηλικιωμένους». Να σημαίνει άραγε ότι (οι ηλικιωμένοι) δεν χάλασε ο κόσμος αν μας «αδειάσουν» τη γωνιά; Φοβάμαι πως με αυτή την οδηγία θα νοιώθει περίεργα  ο εντιμότατος Ευκλείδης Τσακαλώτος και οι «κλώνοι του» (Βρούτσης, Σταϊκούρας κλπ.)

Από την άλλη, τα τελευταία ρεπορτάζ από τα σύνορα δείχνουν καθαρά πως το κράτος δεν είναι σε θέση να τα βγάλει πέρα (δηλαδή να αναχαιτίσει αποτελεσματικά) με τις χιλιάδες των εισβολέων, τους οποίους αμόλησε ο Ερντογάν για να εκδικηθεί μέσω της χώρας μας την Ευρωπαίκή Ενωση. Και οι οποίοι εισβολείς, κατά τις τελευταίες πληροφορίες προέρχονται από ασιατικές χώρες και είχαν βρεθεί σε τουρκικές φυλακές. Αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα. Διότι, αν ήθελε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (δηλαδή ο Χρυσοχοϊδης) η υπόθεση αυτή θα είχε λήξει, αλλά ιδού που …ο φόβος φυλάει τα έρμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* Στο μεταξύ, η λουσάτη Λίβερπουλ του Κλοπ, ηττήθηκε χθες (για την ακρίβεια ρεζιλεύτηκε) από την εκ των ουραγών της πρέμιερ λιγκ Γουότφορντ. Αν δεν επρόκειτο για σκανδαλώδη «διατήρηση δυνάμεων» εν όψει της ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, τότε ο αγώνας αυτός θα έχει πολύ ενδιαφέρον!   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης