Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα 20/5, το απόγευμα στο Park Lane του Μπράντφορντ. Το βίντεο που τραβήχτηκε από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού, δείχνει το αυτοκίνητο να γλιστράει στο δρόμο, να χτυπάει στο κράσπεδο και να συγκρούεται με το  σπίτι πριν ανατραπεί και συντρίψει έναν φράχτη κήπου. Τελικά ακουμπάει στο πλάι μπροστά σε ένα από τα σπίτια προτού βγουν οι τρεις επιβάτες από το αυτοκίνητο στο Μπράντφορντ του Γουόρκς. Η αστυνομία λέει ότι αναζητά τώρα δύο άτομα που τράπηκαν σε φυγή από τον τόπο του δυστυχήματος, που συνέβη στο Park Lane.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είπε: «Ήταν περίπου 6.15 μ.μ. Οδηγούσαν και ανέβαζαν στροφές στον κινητήρα όταν το αυτοκίνητο χτύπησε το σπίτι μας. Γύρισε ανάποδα και χτύπησε το σπίτι μας… Πρέπει να οδηγούσαν τουλάχιστον 60 μίλια/ώρα. Υπάρχουν τόσοι κάτοικοι εδώ που θα μπορούσαν να χτυπήσουν παιδιά. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε. Αν ήταν μόλις ένα μέτρο μακριά θα είχε χτυπήσει στην πόρτα. Η πυροσβεστική υπηρεσία μας είπε ότι πρέπει να βγούμε έξω σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε δομική ζημιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς από τη συντριβή. Ένας γείτονας είπε ότι η πυροσβεστική υπηρεσία ανταποκρίθηκε πολύ γρήγορα και συνέχισε: «Οι γείτονές μας θα μπορούσαν να κάθονταν έξω ή να δούλευαν στον κήπο».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης