Ο 63χρονος συγγραφέας, Μάλκολμ Μπρένερ από την Φλόριντα των ΗΠΑ, έγραψε ένα βιβλίο στο οποίο αποκαλύπτει ότι διατηρούσε για έξι μήνες σεξουαλική σχέση με ένα δελφίνι. Ο συγγραφέας υποστήριξε μάλιστα πως αυτό δεν πρέπει να θεωρηθεί «αφύσικη πράξη».

Ο Μπρένερ προέβη στην προσωπική αυτή αποκάλυψη με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ του BBC, στο οποίο η ερευνήτρια Μάργκαρετ Χόου Λόβατ, παραδέχεται ότι είχε επίσης σεξουαλικές εμπειρίες με ένα δελφίνι, κατά τη διάρκεια μιας επιστημονικής έρευνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνέντευξή του στην βρετανική εφημερίδα «Mirror», ο Μπρένερ ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση με ένα πανέξυπνο δελφίνι, την Ντόλι, την οποία γνώρισε σε ένα θαλάσσιο πάρκο στη Φλόριντα το 1971, όταν ο ίδιος ήταν 20 χρονών. Όπως αναφέρει, το θηλυκό θηλαστικό τον πλησίασε όταν βρίσκονταν μαζί σε μία πισίνα.

«Είναι ασυνήθιστο μόνο και μόνο επειδή δεν συμβαίνει συχνά. Οπότε ο κόσμος θεωρεί ότι είναι λάθος. Είναι κάτι υπερβατικό να κάνει κανείς έρωτα με ένα δελφίνι. Το δελφίνι είναι έξυπνο και δημιουργικό πλάσμα και ο έρωτας είναι η τέλεια πράξη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 63χρονος στη συνέντευξη.

Σύμφωνα με του ισχυρισμούς του συγγραφέα του βιβλίου «Wet Goddess», το δελφίνι ήταν αυτό που… έκανε την… πρώτη κίνηση. «Μου αποκάλυψε τις προθέσεις της με τον τρόπο που έβαζε το σώμα της μπροστά μου» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από περίπου εννέα μήνες, το πάρκο Florida Land πωλήθηκε και η Ντόλι μεταφέρθηκε στο Oceanarium του Gulfport. Το δελφίνι απεβίωσε εκεί ενώ ο ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι επρόκειτο για αυτοκτονία και ότι η Ντόλι σταμάτησε να αναπνέει προκειμένου να πεθάνει.

Οι τοπικές αρχές της Φλόριντα δεν ήταν σε θέση να ερευνήσουν την υπόθεση του Μπρένερ. Ωστόσο η σχέση του με την Ντόλι δεν παραβίαζε κάποιο νόμο μέχρι το 2011.

Το βιβλίο «Wet Goddess» έχει πουλήσει μέχρι σήμερα περίπου 230 αντίγραφα. 

«Έγραψα αυτό το βιβλίο για τα δελφίνια επειδή κακομεταχειριζόμαστε τα ζώα αυτά, κρατώντας τα σε αιχμαλωσία», δήλωσε ο Μπρένερ στη «Mirror». «Θα πρέπει να προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους και να τους φερόμαστε με περισσότερο σεβασμό και αξιοπρέπεια» κατέληξε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης