Θάφτηκε ζωντανός, για να αποδείξει το θάρρος και τις αντοχές του

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011, 13:50
Θάφτηκε ζωντανός, για να αποδείξει το θάρρος και τις αντοχές του
Τραγικό τέλος είχε ένας 35χρονος Ρώσος, ο οποίος ζήτησε από τον φίλο του να τον θάψει ζωντανό, για να αποδείξει το θάρρος του και να δοκιμάσει τις αντοχές του.

Όπως δήλωσε ο φίλος του, ο 35χρονος του ζητούσε επίμονα να τον βοηθήσει να περάσει μια νύχτα θαμμένος. Οι δυο τους άνοιξαν ένα τάφο σε ένα κήπο και τοποθέτησαν μέσα σ' αυτόν ένα φέρετρο δικής τους κατασκευής, εφοδιασμένο με σωληνάκια αερισμού. Ο νεαρός άνδρας μπήκε στο φέρετρο, έχοντας μαζί του μια κουβέρτα, ένα μπουκάλι νερό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Αφού κάλυψε τον τάφο με ξύλινες σανίδες και με 20 εκατοστά χώμα, ο φίλος του θύματος επέστρεψε στο σπίτι του, αφότου προηγουμένως δέχθηκε μια καθησυχαστική κλήση από τον 35χρονο. Την επομένη το πρωί, άνοιξε τον τάφο και βρήκε τον φίλο του νεκρό.

Σύμφωνα με τον ανακριτή, Αλεξέι Λουμπίνσκι, ισχυρή καταιγίδα σημειώθηκε εκείνη τη νύχτα στην περιοχή και το νερό της βροχής έφραξε τα σωληνάκια αερισμού. Το περασμένο καλοκαίρι, ένας κάτοικος της περιοχής Βολόγκντα στη Βόρεια Ρωσία πέθανε από ασφυξία, όταν θάφτηκε ζωντανός, «για να απαλλαγεί από τον φόβο του θανάτου».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011, 13:50