Ευχάριστα έδειχναν να είναι τα νέα για την κατάσταση υγείας του Michael Schumacher! Σύμφωνα με το εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού «Bunte», δύο χρόνια μετά το ατύχημά του ο διάσημος οδηγός της Formula 1, κατάφερε όχι μόνο να συνέλθει από το κώμα αλλά να κάνει και τις πρώτες του κινήσεις.

«Ναι περπατάει ξανά…» είναι ο τίτλος του εξωφύλλου που έχει προκαλέσει συγκίνηση και μεγάλα χαμόγελα στους εκατομμύρια θαυμαστές του ανά τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού, πλέον μπορεί να κινεί το δεξί του χέρι ενώ, πάντα με τη βοήθεια θεραπευτών, μπορεί να κάνει μικρά βήματα με τα πόδια του, κάτι που το αποδίδουν σε θαύμα αφού οι γιατροί είχαν ξεκόψει κάθε πιθανότητα στο να συμβεί.

Η επίσημη ανακοίνωση που περιμέναμε πώς και πώς δεν άργησε να έρθει από την οικογένεια του Michael Schumacher, που δυστυχώς όμως διαψεύδει το δημοσίευμα.

«Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να διευκρινίσουμε ότι ο ισχυρισμός του δημοσιεύματος που αναφέρει πως ο Μichael κινείται, δεν είναι αληθινός. Τέτοιες υποθέσεις είναι ανεύθυνες καθώς αναλογιζόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασής του, θα πρέπει να σεβαστούμε την σημασία της διακριτικότητας. Επίσης κάτι τέτοιο αναπτύσσει ψευδείς ελπίδες», αναφέρει χαρακτηριστικά η μάνατζερ του Sabine Khem.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης